keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tunnustuksia

Sain tämän ihanan tunnustuksen peräti tuplana! Kiitos siitä kuuluu Essille ja Tiinalle !


Kerron 7 random faktaa itsestäni, ja lahjoitan tämän korkeintaan viidelletoista muulle bloggaajalle. 

1. Olen pahasti nettiriippuvainen. Pahin pelkoni olisi olla viikkotolkulla ilman nettiyhteyttä. Joskus(hyvin harvoin) pidän tarkoituksella päiviä ilman nettiä ja seuraavana päivänä avaan koneen kädet täristen innostuksesta! "Mitä onkaan ehtinyt tapahtua seuraamissani blogeissa, foorumeissa ja facebookissa?!"

2. Toinen riippuvuuteni on koirat. Elämä ilman koiria on tylsää, hiljaista ja vailla tarkoitusta. Nuorin koirani Sylvi on järjestysluvussa kuudes koirani! Enimmillään koiria  ollut kerrallaan vain kolme. Ensimmäisen oman koirani hankin kuukausi kotoa muuten jälkeen.

3. Rakastan ruokaa. Rakastan kaikenlaista ruokaa eri puolilta maailmaa. Rakastan perinneruokaa, klassista keittiötä ja fuusiokeittiötä. Mutta VIHAAN pinaattikeittoa!! Se kuvottava haju, valju väri ja kaiken huippuna kananmuna kellumassa siinä pinnalla. Hyi, hyi ja hyi. Ja vielä kerran hyi.

4. Ostan joskus korkokenkiä vain sen takia, että ne näyttävät kivoilta hyllyssä. Käyttöominaisuudet ovat täysin toissijaisia.

5. Olen kova stressaamaan tietyistä asioista. Kovan stressin alla saatan ostaa itselleni "lohdutukseksi" pussillisen herkkuja, joita en kuitenkaan syö. Kaapeissa notkuukin jos jonkinlaista syömätöntä herkkua.

6. Raahaan päivittäin kouluun rumaa ja painavaa Asuksen läppäriä. Hävettää joka kerta kaivaa se esiin ja laittaa samaan riviin muiden valkoisten ja muodikkaiden mäkbookkien kanssa.

7. Osaan tehdä lähes kaikkia kodin pikku korjaustöitä mutta esitän aina täystumpeloa, jotta Pekka joutuu hommiin.


Laitetaan tunnustus eteenpäin muutamalle upealle ja kauniille bloggaajalle :)






Upeaa keskiviikkoa kaikille! Love and Peace <3






5 kommenttia:

  1. No tänks Dude:) Mä niin kommaan ton nettiriippuvuuden! Nettipimento on ihan kauheeta niin järkyttävältä kuin se kuulostaakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten sitä kuvittelee olleensa jotenkin vahva ihminen kun selviää sen yhden päivän ilman nettiä (korkeintaan yhdellä iphonekurkistuksella) :D

      Poista
  2. Mä rakastan pinaattikeittoa :/ Mut hei, koska syyään? Eihän iphoneen kilahtelevia maileja ja whatsuppeja lasketa netiksi? eikai? Sitäpaitsi nettiriippuvuus on iha jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maileja ja whatsuppia ei lasketa. Eikä kännykkää muutenkaan ;)

      Poista
    2. Maileja ja whatsuppia ei lasketa. Eikä kännykkää muutenkaan ;)

      Poista