sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Sylvi

Eilinen salamyhkäinen reissu Oulunsaloon päättyi onnellisesti kun paluumatkalla kyydissä istui pikkuinen 8 viikkoinen Japanese chin narttu Quimichin Moriko eli Sylvi :) Sylvi tuli paikkaamaan akuuttia pentukuumettani ja toivon mukaan jonain päivänä saisin siitä myös mukavan näyttelykaverin Roin lisäksi. Sydämellisen suuri kiitos taas Pinjalla, joka minut tähän houkutteli ja lopulta pienen minulle sijoitukseen antoi!
Ensimmäinen ilta meni rauhallisissa merkeissä kun pieni Sylvi tutustui uuteen kotiinsa. Taisi vähän koti-ikävä iskeä kun ensimmäiset pari tuntia istui salikassissani eteisessä. Jos vaikka vahingossa olisi päässyt takaisin kotiin Oulunsaloon.
Tänään ollaankin jo oltu kovin reippaita ja pikkuisia naskaleita on kokeiltu mm. Pekan korvaan, mun varpaisiin, tietokoneen johtoihin ja ruokapöydän tuoleihin!
Luonteeltaan tämä tyttö on mitä parhain. Rauhallinen tuumailija mutta rohkea ja utelias niin kuin pienen pennun kuuluukin olla! Sopii täydellisesti tähän laumaan.

Ensin muutama Sylvin vauvakuva, jonka sain tänään Sylvin kasvattajalta ja toiselta omistajalta Pinjalta:

Sylvi, Sylvin sisko Momo sekä tyttöjen kaunis äiti Onnia
Photobucket
Sylvi ja Momo  
Photobucket
Sylvi n. 5 viikkoisena
Photobucket
Kotimatkalla: Ylpeä "isukki" ajaa ja Sylvi ihmettelee takapenkillä isossa kuljetuskopissaan.
Photobucket
Photobucket
Eiliseltä ja tältä päivältä kuvia kotoota:
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Sylvi lempipaikallaan sohvan reunalla
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket



14 kommenttia:

  1. Voi tuota kuvaa missä sillä on tuo tikkuluu "tassussa", ihana mussukka! <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Sanoppa muuta :)Sama käy mielessä monta kertaa päivässä kun tuon tohelointia katselee!

      Poista
  3. Voi ei miten ihana, kun sen silmät tuolla tavalla toljottaa! :D

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana Sylvi<3! Onnea uudesta laumanjäsenestä;)!!

    VastaaPoista
  5. Jos saa udella, niin miksi luovuit Pipsasta kun kuitenkin otit sitten uuden pitkäkarvaisen nartun?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki saa udella :) Silloin oli perheen allergiatilanne aivan erilainen kun tänä päivänä. Silloin kun Pipsasta luovuin, pelkäsimme, että joudumme luopumaan muistakin koirista. Onneksemme allergia on tällä hetkellä niin hyvässä kunnossa, että uskalsimme ottaa taas kolmannen koiran. Olisin minä Pipsan voinut antaa nykyiseen kotiinsa vaikkei koko allergiaa olisi ollut. Sen verran hyvään ja tuttuun paikkaan Pipsa pääsi yhdelle parhaista ystävistäni :)

      Poista
  6. Voi että mikä suloisuus! Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

    VastaaPoista
  7. Kenenkään, EI kenenkään pitäisi tukea japanese chinin jalostusta. Näillä eläimillä ei ole mitään tekemistä oikeiden koirien kanssa, kuten ei millään kuonottomalla rodulla. Käsittämätönstä, että ihmiset edelleen ostavat näitä hengitysvaikeuksista kärsiviä mulkosilmiä. Eläimen "söpöys" ei todellakaan saisi olla syynä sille, että näitä koiran irvikuvia on olemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kommentistasi :) Arvostan, että huolehdit koirien terveysvalistuksesta. Se on myös minulle sydäntä lähellä oleva asia. Kuitenkin pitää muistaa, että chinit eivät ole mopseja, ranskanbulldoggeja, kiinanpalatsikoiria ym. Kannattaa tutustua chinien jalostuksen tavoiteohjelmaan (http://www.toydogs.net/skky/uutiset/JOT_japanese.pdf), jossa on lueteltu KAIKKI chineiltä havaitut sairaudet ja niiden esiintyvyys. Samanlainen löytyy joka rodulta. Japanese chin ei myöskään kuulu ns. korkean profiilin rotuihin, jotka ovat tarkan syynin alla tällä hetkellä. Rodun ongelma, kuten muillakin kääpiöroduilla on patella luksaation esiintyminen.

      Poista