lauantai 24. maaliskuuta 2012

Koiramaisia vieraita

Huh onpahan ollut viikko. Meillä on tämän viikon ajan ollut hoidossa ystäväni koira Kidi ja siinä lisäksi vielä omat kääpiöt Tero, Roi ja Sylvi. 
Täytyy sanoa, että menoa ja meininkiä on riittänyt (välillä liiankin kanssa). Mutta onpa ollut kiva pitkästä aikaa lenkkeillä ihan toden teolla. Pakko myöntää, että kääpiöiden kanssa tuo lenkkeily jää yleensä yhteen pidempään lenkkiin päivässä ja huonoilla säillä kierretään vain korttelia. Kidin kanssa on enemmän ja vähemmän pakko käydä juoksemassa tai koirapuistossa. Muuten tuon ison koiran energia purkautuu väärissä paikoissa ;)
Muuten loppuviikko ja viikonloppu on vierähtänyt shoppaillessa ja ystävien kanssa iltaa istuen.Shoppailusaaliista otan huomenna kuvia kun aurinko taas esiin pilkistää.
 Tänään iltapäivästä kävimme musiikkitalolla, jossa pikkusiskoni soitti orkesterinsa kanssa.  Valitettavasti kuvaus oli esityksessä kielletty :(. Mutta olipa muuten mahtava kokemus. Aivan liikutteena kuuntelin lasten soittoa. Aivan uskomattoman hienon kuuloista. Eipä kukaan arvaisi näkemättä, että kyseessä oli 7-15 vuotiaat muusikot! Ilta menikin pikkuveljen synttäreitä juhliessa sukulaisten kesken ja tällä hetkellä maataan vatsat täynnä pitsaa sohvalla. Huh.

Tässä kuitenkin viikon kuvasatoa karvaisesta vieraastamme.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 kommenttia:

  1. minkä rotuisia nuo koirat ovat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvissa on amstaffi (Amerikanstaffordshirenterrieri) ja Japanese chin :) Muut kääpiöt on lk chihuahuoita.

      Poista