maanantai 26. maaliskuuta 2012

Päivän printtiasu

Tänään oli ihana aurinkoinen vapaapäivä ja ollaankin otettu ihan vaan rennosti. Käytiin aamulla koirapuistoilemassa Kidin kanssa ja pian sen jälkeen sanoimmekin jo hyvästit suloiselle neidille :) Tuntuupas hiljaiselta kotona kun yksi koira puuttuu laumasta.
Nappasin ennen  lähtöämme  lounaalle lupaamani asukuvat uudesta paidasta ja muista viikonlopun shoppailuista. Mukana oli tietysti kuvausassarina Sylvi-koira.
Paidan lisäksi ostin aivan ihanat navybluen-väriset shortit Zarasta, sekä suloiset mustat pitsishortsit samaisesta paikasta. Pitsishortsien kanssa pitää vielä mietiskellä erilaisia asuja mutta näen ne ainakin bikinien kaverina kesällä ja ensi jouluna Thaimaassa. 
Rantakelejä odotellessa. 
Perjantaina kävin muuten ensimmäistä kertaa Cubuksessa. Täytyy sanoa, ettei vaatevalikoima oikein iskenyt minuun mutta kivoja sukkahousuja oli myynnissä. Ostinkin muutamat uudet sukkikset kevättä varten erilaisilla printeillä. Hinnat olivat myös oikein kohtuulliset. Tarttuipa mukaan myös ihailemani sulkakorvikset. Värivalikoima oli kyllä huikea mutta päädyin tuollaisiin hennon vaaleanpunaisiin, jopa nuden värisiin, korviksiin. Sopivat sitten arkenakin ja vähän hienostuneemmissakin juhlissa :)

Ensimmäisissä valokuvissa on ihan vain asuyhdistelmän testailua. Jälkimmäisissä on todellinen päivän asu ;) Ulos vetäisin päälle vain vaalean trenssin. Ja pakko myöntää, että kylmähän sitä tuli :/ Joten odotelkoot trenssi vielä muutaman viikon kaapissa.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Tämä kuva mustista shortseista on muuten otettu etupuolelta :) Jännä tuo leikkaus kun näyttää omaan silmään, että voisi olla myös kuva takapuolesta ;)
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Paita ja molemmat shortsit Zara. Kengät Nelly.com. Koira Japanese Chin ;)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Vois kuvitella, että Omppu on taas riehaantunut Saaran tunnareilla :D

      Poista
  2. Koirasi on kyllä aivan valloittavan ihana, kuten myös kenkäsi :)

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos Anni :) Pakko myöntää, että olen täysin samaa mieltä!

    VastaaPoista