tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kevään ensimmäiset siivekkäät

Isäntä osti porakoneen vihdoin ja viimein, joten tottakai nakitin heti poraushommiin. Vaatehuoneessa on odottanut muutama pieni projekti ja vihdoin ne saatiin seinälle asti.
Eteiseen laitoimme kauan aikaa sitten Ikea:sta ostetun "rustiikkisen" valkoisen naulakon. Koirien remmit ovat pyörineet jo pitkään ties missä kravattitelineessä tai välillä hautautuneena kenkien väliin lattialla.
Nyt remmit saa kauniisti roikkumaan omaan naulakkoonsa, josta ne on helppo napata aina lenkille mukaan. Toivottavasti naulakkoon ei ala kertymään kaikenlaista muutakin roinaa, niinkuin tuollaisilla naulakoilla on tapana kerätä ;)
Tyylillisesti naulakko ei täysin sovi asuntoomme. Ehkä parempi olisi ollut jokin vähän modernimpi versio mutta toisaalta eikai sitä joka huoneen tarvitse toteuttaa samaa teemaa :)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
 Toinen laatikossa aikaansa odottanut juttu on hauskat Qualyn lintunaulakot, jotka aikanaan tilasin Sisustus Carenasta. Linnut muuttivat asumaan oksineen makuuhuoneeseemme, joka on muuten ollut aika pelkistetty (oikea sana olisi ankea). Samassa tilauksessa tuli myös lintusisustustarra, joka oli valitettavasti pienempi kuin luulin :/
Mutta pääsi sekin seinää koristamaan. Äkkiähän sen saa pois jos rupee ärsyttämään liikaa ;)
Kaiken kaikkiaan meillä muutti 6 lintua vartioimaan yöunia :) En muuten tiedä, että mitä noissa lintunaulakoissa oikein sitten pitäisi? Toivon mukaan ei ainakaan  likaisia vaatteita!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

3 kommenttia: