sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Printtiä kevääseen

Kuvasin yhden viikonlopun ostoksistani, jonka oikeastaan kävin hakemassa vasta tänään kotiin. Tämä paita tarvitsi muutaman päivän pohdintaa ja tuumiskelua. Sovitin paitaa Zarassa (39e)  perjantaina mutta jätin sen vielä kauppaan , koska en ollut täysin varma, että rakastanko vai inhoanko sitä.
Taisin kuitenkin rakastua, koska paita pyöri mielessä koko viikonlopun. Päätin, että jos kokoa on vielä liikkeessä jäljellä tänään, on se kohtalo ja paita saa muuttaa vaatekaappiini. Rakas puolikkaani kommentoi paitaa: "tuohan näyttää kuin olisi suoraan äitini vaatekaapista...silloin 80-luvulla". Mmm... ihan varmasti totta mutta jokin siinä kolahti ;)
Huomenna koitan päälle ja katsotaan jos saisin otettu oikein asukuvat. Esitellään samalla sitten muutkin ostokset. Ostin ehkä jotain kivaa, mitä yhdistää tuohon printtipaitaan.
Kyllä se vaan on kesä tulossa (vaikka tänään Helsingissä takatalvi iskikin) kun vaatekaappiin tahtoo taas värejä. Luojan kiitos.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Viimeinen kuva: Zara.com

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja mukavaa viikon alkua :)

3 kommenttia:

  1. http://www.olivialehti.fi/Blogit/StrictlyStyle/tabid/416/Post/1935/Default.aspx

    Tuo paita on pirun hyvännäköinen päällä:) ei pääse niinkään oikeuksiinsa hengarissa... :)

    VastaaPoista
  2. Mä olen ihan rakastunut tuohon. Pakko mennä ehkä ettimään lisää samantyylisiä kuhan säät vaan lämpenee ja pärjäisi pelkästään nahkatakissa/trenssissä ja tuollaisissa ohuissa paidoissa. Tuo on muuten aivan ihanan luksuksen tuntuinen vaikka ei ole edes silkkiä vaan polyesteria...

    VastaaPoista
  3. No mä just kaivoin tän tyyliset huivit esille:) Toi ois upee muuten beigenä ja punaisenakin... Täytyy tosiaan toivoa et zaraan tulee noita eri väreissä:)

    VastaaPoista