keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Uutta pientä kotiin

Kuvailin viikonloppuna kaikkia uusia isompia ja pienempiä juttuja, jotka on tämän vuoden puolella hankittu Helsingin-kotiin.
En ole muistanut kirjoitella ihan reaaliajassa, eikä sitä kai tarvitsekaan :) Osan olen saanut lahjaksi ja osan olen hankkinut itse mutta yhtä rakkaita kaikki.

Ensimmäisenä hankintana on ihan vain käytännöllisyyden takia ostetut lasipurkit Ikeasta. Näihin saa melkein kokonaisen koiranruokasäkin ja nyt molempien koirien ruoat on helposti saatavilla. Ei tarvitse enää kaivaa pussukoita kaapista kun ruoka voi olla kauniisti esillä keittiössä.
Photobucket

Anoppi tehtaili meille ison kasan ihania valkoisia koreja ja yksi kori pääsi olohuoneen hyllykköön. Koriin pääsi tietysti kutimet ja lankakerät, jotka tätä ennen löytyivät ties mistä sohvan selkänojalta :))

Photobucket

Seuraava hankinta on lahja rakkaaltani, joka toteutti haaveeni City Sundayn lehtitelineestä! Tämä taisi olla syntymäpäivälahjani häneltä...muutakaan en saanut :D
ps. Älkää antako lehtivalikoiman hämätä. Nykyään sieltä löytyy myös minun lehtiäni..Divaania, Oliviaa ja muita vähemmän kröhöm asiallisia lehtiä ;)
Photobucket
Esitellään heti perään toinen syntymäpäivälahjaksi saamani juttu! Äiti-rakas antoi fonduépadan kanssa kaksi Kastehelmituikkukuppia. Nämä on aivan ihania ja taitaa olla pakko hankkia muutama lisää. Hintakaan ei näillä ole paha. Muistaakseni n.10 euroa kappale.
Kastehelmeä meiltä löytyykin ennestään jo  jälkiruokakulhojen muodossa ja nyt haluaisin Kastehelmen-lautasia! Nehän sopii ihanasti valkoisen Teeman kanssa! Vai mitä?
Photobucket
Olkkarin nurkkaan muutti viime viikolla kaksi uutta asiaa! Toinen vähän kivemman näköinen ja toinen noh...käytännöllinen juttu :) Pekka oli käynyt kukkakaupassa ostamassa kuolleen rehun tilalle jonkin viherkasvin, jonka nimeä en tiedä. Se toinen käytännöllinen juttu on ilmanpuhdistin, jonka ostimme Pekan koira-allergian takia. Toivon mukaan siitä on pelkkää hyötyä!
Photobucket
Photobucket

Meille muutti muutama suloinen lintukin tässä viime viikolla mutta niistä lisää myöhemmin ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo kastehelmi tuikut. Taidanpa suunnata kauppaan hankkimaan itselleni samanlaiset!

    VastaaPoista
  2. Niin on ja pitäisi itsekin käydä hakemassa noille tuikuille kaverit! Tänään kuolasin äidin luona sellaista isoa Kastehelmen tarjoilulautasta. Miten voikin ihastua niin kovasti yhteen malliin! :D

    VastaaPoista