maanantai 2. huhtikuuta 2012

Viikonloppu pikakelauksella.

Miten tää aika juoksee näin nopeasti. Tuntuu , että viikot vaan vierii ja kuukaudet vyöryy eteenpäin. Joskus sitä miettii, että pitäisi ehkä vähän vähemmän järkätä ohjelmaa viikoille, mutta toisaalta ei sitä kotonakaan osaisi vain olla. Elämänilo tulee tekemisestä ja ystävistä. Aktiivinen ihminen on onnellinen :)
Juuri tuossa pohdiskeltiin Pekan kanssa, että ei se kiire tästä tule ainakaan vähenemään tulevaisuudessa :)
Joten nautitaan tästä hetkestä siis.
Viikonloppu vilahti kuin silmissä: Lauantaina tapasin kummitätiäni ja setääni, jonka jälkeen kävin vielä ystävien kanssa muutamalla viinilasillisella keskustassa. Sunnuntaina aamupäivä meni Konalassa koirien kanssa harrastaessa ja loppupäivä myöhään iltaan asti Hämeenlinnassa lentopallon merkeissä. Myöhään illasta vielä haimme Sylvin yökylähoidosta vanhemmiltani ja puolen yön aikaan pääsimme vasta nukkumaan.
Tänään aamusta arki alkoi taas klo 6:30 herätyskelloon ja ulkona odottikin melko mielenkiintoinen näky. Koko maa oli peittynyt valkoiseen lumivaippaan. Porukastamme kukaan muu kuin Sylvi ei ollut innoissaan ajatuksesta takatalvesta.  Nyt vielä yhdentoistakin aikoihin on Helsingissä kunnon lumikerros maassa.

Muutama kännykkäkuva työmatkalta aamulla:
Uploaded with Snapbucket
Uploaded with Snapbucket
Uploaded with Snapbucket

joo-o masentavaa ja ymmärtääkseni emme ole ainut kaupunki, joka tästä on saanut nauttia. Nojoo ajatellaan niin, että takatalvi tarkoittaa pitkää ja kuumaa kesää ;)

Lopuksi harvinainen yhteiskuva kääpiöistä. Lauantaiaamuna otettiin rennosti ja koiratkin pääsivat hetkeksi sänkyyn peuhimaan. Normaalisti koirilla ei ole asiaa makuuhuoneeseemme, joten ne nauttivatkin täysin rinnoin näistä harvinaisista "erivapauksista" ;)
Uploaded with Snapbucket
Nyt takaisin töiden pariin. Mukavaa alkuviikkoa.

4 kommenttia:

  1. minkäs näkönen tosta pörrösestä tulee "isona"... on niin syötävän söpö kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika samannäköisiä nuo kait on isonakin :) Turkki vaan vaihtuu sellaiseksi pitkäksi ja sileäksi. Eiköhän tuosta chihuja isompi tule.

      Poista
    2. Pikkasen tekisi mieli tollanen pörröinen :) tässä vähä ollaan suunniteltu koiran ottoa

      Poista
    3. No sitten vaan tuumasta toimeen! Näissä turkkiroduissa on aikuisena vähän turkinlaittopuuhaa, mutta jos vaan on aikaa ja kiinnostusta siihen niin mikä jottei :)

      Poista