maanantai 2. huhtikuuta 2012

Takatalvipäivän keväinen kanakeitto

Eikö ole ihana nimi keitolle? ;)
Kävin hirveässä loskalumisateessa ruokakaupassa (nälkäisenä) ja mietin noin 30s mitä laitan ruoaksi.
Kanakeittoa. Kookos ja korianteri. Ihania värejä ja täyteläinen maku.

Photobucket
Photobucket

3 maustamatonta kananrintafilettä
Iso bataatti
puolikas paprika
iso sipuli
3 valkosipulin kynttä
tuore chilipalko
maissia
3 sellerinvartta
ananasta
400g kookosmaitoa
kasvisfondia
...
currya
juustokuminaa
sormisuolaa
korianteria

Pilko bataatti ja laita kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen (1 litra). 
Pilko sekaan paprika ja sellerinvarret. 
Kuullota pilkottu sipuli, valkosipuli ja chili ja laita keiton sekaan. Lisää maissi ja ananas. 
Mausta juustokuminalla. 
Ruskista viipaloidut kananrinnat paistinpannulla kevyesti. Mausta kanat sormisuolalla ja curryllä. 
Kun bataatti on sopivan kypsää, lisää kookosmaito ja kypsät kanat. 
Tarkista maku.
Tarjoile runsaan korianterin kanssa.(Ylläri?)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti