lauantai 5. toukokuuta 2012

Myöhästynyt vappupostaus ja tukkakriisi

Se on kuulkaas lauantai mutta ulos kun katsoo niin säämies on eri mieltä. Sään perusteella on maanantai mutta kai se pitää kalenteria uskoa enemmän. Vaasassa siis ollaan koko porukan voimin. Itse kävin tekemässä tän kevään neljänneksi viimeisen (säälittävää) tentin ja uskallanpa jopa väittää, että läpi meni ;)
Johan tuota vasta neljä kertaa onkin yritetty...

Kaikilla on varmaan jo hirveä vappukuvaähky mutta aion senkin uhalla vielä laittaa omanikin. Kun kerrankin kamera sattui mukaan menoon! Viime aikoina on iskenyt kauhea kamerakateus muutaman (sikarikkaan)kaverin takia ja oma koppura on tuntunut liian huonolta ja rumalta ja ja ja kantaa mukana.
Mutta tosi asia on, että tällä mennään ja vielä aika pitkään ;) Seuraavana ostoslistalla on tosiaankin ja edelleenkin se uusi tietokone. Toivon mukaan kesällä onnistuu sen hankinta.

Meidän vappu meni tosiaan Helsingissä kuten arvata saattaa ja vappuaattona töiden jälkeen lähdin ystäväni luokse vähän ehostumaan ja vaihtamaan haalarit jalkaan. Siitä lähdimme käymään Kaisaniemenpuistossa, jossa viihdyimme oikeasti vain hetken. Vaikka aurinko paistoi päivällä ja lämpötilat olivat lähes täydelliset vappukeliksi niin pirhana kyllä siellä vaan oli kylmä. Heti kun aurinko ei enää lämmittänyt niin jäätävä tuuli iski luihin ja ytimiin. 
Päätimme siis jatkaa juhlintaa sisällä ja illasta lähdimme Tavastian Jätkäjätkien keikan kautta Helmeen. Tuolla keikalla tapahtui vaikka mitä. Mm. eräs ystävistämme astui vähän vinoon ja ilta päättyi sitten lekuriin ja jalka siteisiin. Rapatessa roiskuu...
Vappupäivästä picnikimme siirtyi em. henkilön takapihalle, koska sauvojen kanssa olisi ollut hiukan hankala linkata Kaivopuistoon. Mutta samapa tuo. Herkut olivat samat ja seura hyvää vaikka paikka muuttuikin :)

Photobucket
Helsingissä oli päivästä ihan kesäkelit. 
Photobucket
Pöydällä kaikki tarpeellinen! Olutta, serpentiiniä ja rakkolaastari (nim.uudet Zaran baltsut jalassa)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ooteltiin bussia ja toisilla oli vähän enemmän kiire bussiin...
Photobucket
Mä ja koti-insinööri! Montakohan vuotta tuo valmistunut insinööri aikoo vielä pitää haalareita ;)

Otsikossa mainitsin tukkakriisin. Minulla on tosiaan kriisi. Joka liittyy hiuksiin. Eli siis hiuskriisi. (Mikä hiton juttu se muuten oli kun lapsena aina hihiteltiin sanalle "tukka". Kukahan uuno on keksinyt, että sana mukamas viittaa alakerran karvustoon...)
Mulla on tosiaan aina ollut samanvärinen hiuskuontalo, enkä ole juurikaan sitä värjäillyt. Mutta viime vuosina on tosiaan alkanut tuo jännä harmaantuminen ja on ollut pakko alkaa värjäyttämään. En juurikaan harrasta kotivärjäystä ja kampaamoissakin teen sen aniharvoin. Mutta nyt tukka on mennyt aivan järkyttävän huonoon kuntoon :( Viime kuukausina olen joutunut avaamaan elämäni ensimmäistä kertaa takkuja niskasta! Koko tukka on ihan kuivaa hamppua ja latvoista sais leikata varmaan 20cm pois...
Huonon kunnon takia on pituudesta lähtenyt varmaan 10cm pois...
Photobucket
Iloinen ilmeeni kertoo kaiken.

Ja nyt sitten vakavassa harkinnassa olisi laittaa teippipidennykset, senkin uhalla, että kesä on tulossa ja niiden kanssa eläminen kesällä on ärsyttävää.
Anna lahjoitti mulle klipsipidennykset, joita oonkin käyttänyt silloin tällöin. Ne on ihan kivat silloin kun jaksaa laittaa tukkaa mutta ei ne oikein nopeisiin ponnarikampauksiin sovi. Klipsit painaa vaikka ne laittaisi ns.väärinpäin päähän.
(OT mua edelleen hämmentää ajatus, että Annalla on ollut samanväriset klipsit kuin mun oma väri...Anna on kuitenkin mun silmissä aina blondi, jolla on punainen tukka)
Tilasin nyt alkuun itselleni joka paikassa hehkutetun  Tangle teezerin, jotta en ainakaan liiallisella repimisella vahingoittaisi hiuksia enempää. Nyt hankinnassa on jokin supertehohoito. Aussien 3 minute miraclea mulla onkin mutta eipä tuo juurikaan tuntunut tehoavan.
Äääh katsotaan miten tämä etenee...

3 kommenttia:

  1. Hei beibe, takut vie, silottaa ja hoitaa rasvoittamatta kuontaloa Argan öljy. Ostin värinpoiston jälkeen Gyylistä Inebrya Ice Cream Pro-Age Treatment Argan öljyn.

    http://www.skygroup.fi/verkkokauppa/kampaamotuotteet/inebrya_-_ice_cream/argan-age/pro-age_seerumi/ Ihan mahtava kun ei tee rasvottunutta tunnetta tai näköä hiuksiin.

    Latvat pysyy hyvässä kunnossa ja pystyy kasvattamaan hiuksia huoletta. Plus että pieni tippa riittää et toi pöteli on tosi riittoisa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! Ihan uusi tuttavuus mulle! Pitääkin kattoa, jos feel uniquesta sais tilattua! :)

      Poista
  2. Ehdottomasti:) Järkätään ne grillitreffit niin pääset testailee tota etukäteen vaiks;)

    VastaaPoista