keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Täydellisten (tai edes oikean kokoisten) biksujen metsästystä

Varattiin männä viikolla "äkkilähtö" Turkkiin heinäkuun alkuun. Melko edullisesti mielestämme päästiin kun reissu maksoi 4 tähden hotellissa 375 euroa per naama :) Meillä oli tuon lähtöpäivän kanssa aika tarkkaa kun käytän kesälomistani kesällä vain tasan viikon ja loput viikot vasta syyskuussa. Joten lähdön piti osua just eikä melkein heinäkuun alkuun, varsinkin kun kesäkuun viimeinen viikonloppu on jo varattuna loistavalle mökkiviikonlopulle ystävien kanssa! Turkkiin siis matka käy ja rusketus on varmasti taattu! 
Matkaan on toki vielä 5 viikkoa mutta päätin, että tänä kesänä aion ostaa uudet bikinit. Olen pari viimeistä kesää vedellyt vanhoissa ja jo vähän kauhtuneissa biksuissa mutta nyt tulee muutos.
Päätin myös, että haluan vähintään yhdet topatut liivit, joiden kanssa on turvallisempi olo liikkua muutenkin kuin rannalla. Jokainen pienirintainen tietää miksi välillä vähän jännittää rannalla olkaimettomissa bandeau-yläosissa...Ja joskus olkaintenkin kanssa ;)

Selasin viime viikolla ja tällä viikolla läpi kaikki keksimäni verkkokaupat (liikkeisiin en todellakaan lähde riisuutumaan ja hikoilemaan) ja tänään sitten klikkasin muutaman eri vaihtoehdon testiin H&M:stä. Nellyn valikoima ei ollut kummoinen ja kun muutaman kivan löysin niin pieniä kokoja ei enää ollut jäljellä :/
Sama ongelma oli H&M biksujen yläosien kanssa...jouduin tilaamaan riskillä vähän omaa kokoani isommalla rinnanympäryksellä, koska omaa kokoani ei ollut jäljellä kuin ainoastaan yhdessä mallissa!
Muun muassa tälläisia klikkailin sovitukseen:

 Toki piti muutama muukin kesäinen asu tilata sovitukseen ihan vaan reissua ajatellen! Näistä yli 20 asteen lämmöistä menee ihan pieni tyttö sekaisin!

Keltainen polvipituinen trikoomekko
Leopardi maximekko!
Ja tilasin toki vähän muutakin töihin ja kaupunkikesän viettoon!: 







(Mä en oikeasti enää käytä mitään muita korviksia kuin näitä henkkamaukan viiden euron settejä. Koruja katoaa sitä vauhtia, että ainut taloudellisesti järkevä ratkaisu :D )

Nyt pitäisi vielä miettiä joku kiva biitsilaukku, jonka kanssa kehtaisi edustaa täällä, että ulkomailla.

Ps. tätä  EN tilannut vaikka alessa olisi ollutkin...

EDIT: Juu ja äsken kun laitoin tilauksen menemään niin tuli sähköpostia, että paketti lähteekin vasta kesäkuun LOPUSSA...Eli peruutin koko tilauksen ja lähdenkin nyt metsästämään liikkeeseen kaikkia muita paitsi biksuja (jotka tulee omana lähetyksenään välittömästi) Voi että kun harmittaa...eipä noi mitään :(






4 kommenttia:

  1. Aaah, kateeksi käy, kyllä kelpais mullekkin Turkin matka :D Ihanan näköisiä nuo kaikki, toivottavasti löydät kivat biksut :) muutenkin kiva blogi!

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vivian :) Jännitän kovasti biksulähetyksen saapumista mutta pakkohan isosta paketista on edes parit kivat löydyttävä :D Tai sitten mä luovutan ja käytän niitä vanhoja meriveden haalistamia, joista näkyy jo vähän läpi ;)

      Poista
  2. Mikä niissä bikinien ostelussa onkin niiiiin hankalaa aina!?! Uudet bikinit on yksi kivoista asioista kesällä, mutta siihen tilanteeseen on vaan niin vaikea päästä ilman ainuttakaan kiukkua kun tuntuu, että mitään kivoja ei löydy, ainakaan siinä omassa koossa. Nimimerkillä bikinit haussa.

    Ps. Blogistani löytyy sulle haaste :)
    http://nanninen.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah sanoppa muuta...joka kevät sama ongelma ja senpä takia mäkin olen sen viime vuosina aina luovuttanut...myönnän, että on tullut joka kevät niitä kateltua mutta kun ei löydy niin ei löydy...Kiitos haasteesta! :)

      Poista