lauantai 26. toukokuuta 2012

Hupsista bikineitä!

Biksut tuli eilen testiin ja kappasta vaan suurin osa oli oikeinkin passeleita! Nuo siniset olivat ainoat, jotka olivat niin pienet, että rupesi jenkkakahvat jo huutamaan armoa!
Nämä sitten loppujen lopuksi päätin pitää:
Photobucket 
Valkoiset topatut bikinit tuntuivat heti päällä mukavilta ja sellaisilta, että näiden päälle kehtaa heittää vaikka mekon päälle ja jatkaa suoraan rannalta kaupunkiin. Mielessäni kuvittelin sen ihanan rusketuksen näiden kanssa ja sivuutin peilistä tuijottavan maitovalaan...
Photobucket
Nämä taisi olla Pekan suosikit ja itsekin pidin älyttömästi tästä limen-värisestä setistä. Ostin bandeu-yläosankin, jotta rannalla on helpompi ottaa aurinkoa ilman rumia rusketusrajoja :) Tuossa toisessa yläosassa oli myös hieman tukevaa toppausta ja tilasin nämä ihan oman rintsikkakoon mukaan.
Photobucket
Kuvat eivät oikein anna oikeutta näille biksuille mutta päällä näyttivät älyttömän makeilta! Tuo yläosan naruosa on kyllä kieltämättä niin epäkäytännöllinen kuin olla ja voi (ellei pidä tuollaisesta ristikkorusketusrajasta rinnallaan) mutta halusin silti pitää nämä.

 Eli tuo otsikon Hupsista tuli siitä, että lähti vähän käsistä bikinishoppailu...mutta annoin luvan itselleni ostaa peräti kolmet biksut koska olen jättänyt ostamatta uudet viimeiset pari vuotta ;)

Tuli sieltä postista muuten yksi toinenkin juttu, josta olen kauan jo haaveillut ja viimein raaskin sen ostaa reilusta alennuksesta! Nimittäin tämä Steltonin termari, jota olen ystäväni luona aina kuolannut!
Se on kauniin ulkomuotonsa lisäksi vielä pirun kätevänkin kun mukana tulee kaksi erilaista korkkia. Toinen korkki avautuu itsestään kun kannua kaataa ja toinen on sellainen minkä saa laittaa, jos termarin haluaa ottaa mukaan vaikka picnikille :)
Tästä lähtien meidänkin aamukahvit kaadetaan ja säilytetään tästä ihanaisesta!
Photobucket
Ihanaa ja aurinkoista lauantaita kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti