lauantai 26. toukokuuta 2012

Haasteita pitkästä aikaa

Sain pitkästä aikaa kivan haasteen Annilta ja ajattelin vastata hänen keksimiinsä kysymyksiin. En oikein välitä niistä ketjuhaasteista mutta tässä tuo kivaa lisää kun kysymykset on aina kaveribloggaajan itse keksimät :)

1. Millainen lauantai on mieleesi alkaen aamusta ja päättyen iltaan?
Mmm...täydellinen lauantai alkaa kotona heräämällä aikaisin  mutta monta tuntia nukkuneena. Heräämisen jälkeen lähden lämpimään kesäaamuun koirien kanssa kävelylle ja tullessani kotiin on hellu keittänyt kahvit ja tehnyt herkullista aamupalaa. Aamupalan jälkeen lähdetään jonnekin ulkoilemaan ja nauttimaan rennosta päivästä vaikkapa  picnikille Suomenlinnaan. Illasta olisi sitten ihana tavata ystäviä ja lähteä vähän ihmettelemään Helsingin yöelämää tai tutustumaan johonkin uuteen ruokaravintolaan. Yöllä sitten ajoissa kotiin snägärin kautta ja nukkumaan oman hellun kainaloon ;)
Aika perusmeininkiä siis mutta mikäs sen parempaa. Ja jokaiseen kohtaan taisi liittyä jotenkin syöminen :D

2. Ranta- vai kaupunkiloma?
Voi ei miten vaikea kysymys! Mieluiten valitsetn niiden yhdistelmän mutta jos on pakko valita niin rantaloma :) Nämä Suomen kelit eivät koskaan ole riittävät lämpimät, joten vähintään kerran vuodessa pitää päästä jonnekin "oikeaan" aurinkoon!




3. Millaisessa ravintolassa syöt mieluiten?
Jokin uusi ja nuorekas ravintola! Rakastan testata uusia ruokapaikkoja ja uusia makuelämyksiä!

4. Panostatko mielummin laukkuihin vai kenkiin rahaa?
Ehdottomasti kenkiin. Laukkuvalikoimani on suorastaan hävettävän surkea.


5. Mainitse yksi inhottava asia maailmassa?
Itsekkäät ja joustamattomat ihmiset.

6. Millaiset häät haluaisit itsellesi? Jos siis naimisiin haluat :)
Voih tästä pitäisi tehdä ihan oma postaus :D
Tahdon suurehkot häät jossain Helsingissä tai sen lähistöllä. Jossain kauniissa ja persoonallisessa tilassa,ehkäpä merenrannalla.
 Vähän perinteitä mutta jotain omaa ja persoonallistakin. Haluan panostaa ruokaan,juomiin ja hyvään musiikkiin ja jättää ns.ohjelmanumerot vähemmälle. Sisustaisin hääpaikan kauniisti ja klassisesti, ehkäpä valkoisilla kukilla. Tärkeintä olisi saada rakkaimmat naiset kaasoiksi ja kaikille vieraille rennon ja viihtyisän olon!
Kirkko on jo mielessä , enää puuttuu vaan se kosinta :P




7. Makea vai suolainen herkku?
Irtokarkit. Say no more.

8. Turhamaisin piirteesi?
Eiköhän se liity kaikenlaiseen kauneudenhoitoon ja varmasti uusimpaan "hankintaani", jota en ole täällä vielä esitellytkään :D

9. Kolme kivointa asiaa kesässä?
Loma. Uiminen. Grillaus.


10. Ensimmäinen asia jonka teet kun pääset koulun/töiden jälkeen kotiin?
Vien koirat pihalle :)

11. Ensimmäinen hetki, jolloin koit olevasi aikuisempi kuin aiemmin?
Varmaankin se hetki kun ensimmäistä kertaa kotoa muuton jälkeen lähti ruokakauppaan ja tajusi, että voin ostaa täältä ihan mitä haluan,eikä tarvitse kysyä kenenkään mielipidettä asiasta. Ensimmäisenä ostin ekaan omaan kotiini sellaisen pienen "one touch" vessatuoksun, jollaista ei kotona koskaan ollut :D

Itse en lähde nyt ketään haastamaan, koska tämä on kiertänyt aika tehokkaasta jo kaikki blogikaverit

Kuvat lainattu Weheartista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti