lauantai 19. toukokuuta 2012

Rehut part 2

Juotiin tänään häviökahvit parvekkeella upeassa auringonpaisteessa joten nappasin muutaman kuvan istutuksistani. Itse olen valtavan ylpeä ja onnellinen pikkuisesta puutarhastani ja päässä vaan vilisee uusia ideoita sen tuunaamiseksi. Vielä tosiaan istutusta odottaa salaatit ja yrtit ja pikku hiljaa on alkanut hahmottumaan ajatus, miten tämän aion toteuttaa :)
Mutta pidemmittä puheitta kuvia parvekkeelta ja parvekkeen onnellisista asukkaista!
Photobucket
Partsilla on pieni pöytä ja sohva ja niiden kaveriksi pitäisi vielä hankkia muutama taittotuoli vieraita varten! Tarvitseehan jokaisella puutarhalla järjestää vähintään yhdet puutarhajuhlat kesässä!
Tuo sohvan takana oleva ikkuna on suoraan olohuoneesemme ja odottaa innokkaita ikkunanpesijöitä!
Photobucket
Takaseinällä roikkuu mansikka-amppeli, joka tekee kukkia ja hedelmiä jo kovaa vauhtia!
Photobucket
Amppelin alla reunassa on istutussäkki, joka on tosiaan tehty Ikean isosta sinisestä kassista :D Sinne upposi n.80litraa multaa ja tomaatin ja kurkun taimet. Säkki on vielä harson alla lämmittelemässä, sillä molemmat kasvit ovat enemmänkin kasvihuonekasveja, joten tämän hetkiset lämmöt eivät vielä oikein riitä niitä kasvattamaan. Ne odottelevat harson alla vielä muutaman viikon, ennenkuin pääsevät nauttimaan kesäauringosta.
Photobucket
Photobucket
Tuonne sohvan nurkkaan laitoin käyttämättä jääneen pajukorin, jonne sain piiloon kaikki partsinhoitoon liittyvät välineet sievästi piiloon. Korista löytyy mm.puutarhakäsineitä, lannoitteita,multaa,istutusruukkuja,suojaruukkuja ym.ym.
Photobucket
Häviökahvit katettuna pöydälle. Mahtava tunne kun pitkän talven jälkeen pääsee nauttimaan kahvikupposen omalle partsille :)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ruukuissa ja laatikoissa kasvaa mm.orvokkeja, tarhaneilikoita, dahlioita ja villiruusua :) Isoja saviruukkuja on   kaksi ja laatikoita yhteensä kolme.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Koirat saivat partsille oman lökötyynyn mutta kelpasi naatiskelupaikaksi ihan puulaatatkin. Tytöt innostuivat laittamaan kunnon painit pystyyn ja piti napata kuva siitäkin.
Sellainen kuvapläjäys meiltä tänään. Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!


3 kommenttia:

  1. Upeat kukkaset ja puutarhaparveke:)! Mulla odottaa vielä yrtit yrttilaatikkoaan ja istutustaan... Tuo valkoinen ruusu on ihan mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) onnistuin katkomaan ruususta jo muutaman oksan kotimatkalla mutta toivon mukaan kuitenkin jaksaa kesän yli sinnitellä!

      Poista
    2. Upealtahan tuo näyttää, itse jännään lähteekö oma vastaava ruusunen ollenkaan kukkaan minkä istutin onnistuneesti viime kesänä pihalle... Pirkan ruusu lähtee kukkaan kyllä, mutta tuo plantagenin ruusu onkin arvoitus... :)

      Poista