maanantai 28. toukokuuta 2012

CK:n kaulakoru ja solbrillit 2012

(Otsikoiden keksiminen on muuten aina hirveetä tuskaa)

Oon unohtanut kokonaan näyttää mitä ihanaa sain vuosipäivälahjaksi Hellultani pari viikkoa sitten. Vuosipäivää juhlimme ensin Hartwall-areenalla MM-lätkää katsoen, jonka jälkeen lähdimme syömään Gaijiniin keskustaan. Ennen ravintolaa olin saanutkin jo kukkia mutta Gaijinissa sitten odottikin meitä shampanjat pöydässä! Shampanjan jälkeen Pekka vielä kaivoi laukustaan pienen lahjapaketin, josta tuli esille Calvin Kleinin hopeinen kaulakoru. Koru on täydellinen ja todella mieleeni. Ihanan klassinen mutta riittävän näyttävä piristämään melkeinpä mitä vaan asua. On muuten ihanaa kun ei koskaan tarvitse pelätä, että mitähän se Hellu on lahjaksi ostanut. Tuntee kyllä makuni erittäin hyvin ja onnistuu aina lahjoissaan. Koruja olen pääasiassa saanutkin aina lahjaksi :) 
Oli muuten ruokakin ihan taivaallisen hyvää ja suosittelen kaikille testaamaan Gaijinin maistelumenyitä!

Tänään kävin hoitamassa asioita Itiksessä (mm. uusimassa passini reissua varten) ja kävimme syömässä Essin kanssa myöhäistä lounasta. Ravintolan viereisessä optikkoliikkeessä oli kaikki aurinkolasit -50%, joten lähdin katsomaan jos himoitsemiani raybaneita olisi ollut valikoimissa. 
No eipä ollut juuri niitä mitä olisin halunnut mutta löysin ihanat (ja aivan eri tyyliset kuin ne raybanit) aurinkolasit, jotka kelpuutin mukaani. Hintaakaan ei jäänyt alen jälkeen juuri mitään!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Loppuun muutama kuva siitä edellisen postauksen "turhamaisuudesta"...En tiedä, että näkeekö näistä kuvista kunnolla, mikä se oli mutta eiköhän tuo selviä myöhemmin kun saan hovikuvaajani ottamaan parempia otoksia :D (tai viimeistään postauksen tageista)
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 kommenttia:

  1. Voi miten herkullisilta menut kuulostivatkaan! Piti heti käydä kurkkaamassa ;) Ja ihana myös tuo koru! Hyvän valinnan hellus tehny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellulla on kyllä pettämätön tyylitaju naisten koruissa! :D Jokainen lahja on ollut aina mieleeni <3

      Poista