sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uudenvuodenlupauksia

Uusi vuosi vaihtui erittäin mukavissa tunnelmissa ystäväpariskuntamme luona Katajanokalla. Juhlat sujuivat hyvin perinteisissä tunnelmissa: kuohuviiniä, tinan valamista, pientä purtavaa ja tietysti vuosi vaihtui rannassa raketteja ihastellen. Perinteistä mutta niin mukavaa :) Mukavaa pientä lisää toi juhliin mexicolainen perinne, jossa juhlavieraille annetaan kaikille 12 rypälettä ja vuoden vaihtuessa rypäleet syödään ja jokaiselle tulevalle kuukaudelle saa tehdä toiveen. Kaunis perinne ja tulihan sitä toivottuakin sitten kaikenlaista! Toisaalta on vaikea uskoa, että tämän vertaista vuotta voisi enää tulla. Arvosanaksi on pakko antaa 9½ vuodelle 2011! Jätetään tuo puolikas sitten vielä ensi vuodelle tavoitteeksi ;)

Hirveästi en ole uudenvuodenlupauksia tehnyt mutta viime vuonna tekemäni lupaus on pitänyt! Viime vuonna lupasin lopettaa solariumissa käymisen ja hienostihan tuo lupaus on pitänyt :) Toki on tullut sitten enemmän matkusteltua, ettei rusketus ihan kokonaan katoaisi! Ei vaineskaan mutta tyytyväinen saa olla tuonkin pienen lupauksen täyttymiseen. Matka kohti terveellisempää elämää jatkuu tämänkin vuoden lupauksien muodossa:

1.On palattava takaisin vuoden takaiseen liikkumisrytmiin. Vähintään 4 kertaa viikossa kuntosalia/jumppaa ja päälle 1-2 juoksulenkkiä. Kesällä pitää olla puolimaratoonikunnossa!

2. Parannettava ruokailutottumuksia ja totutellaan vähän "säästäväisempään" syömiseen: Herkut,roskaruoka ja ulkona syöminen jätetään vain viikonlopuille ja arkena syödään hyvää ja terveellistä kotiruokaa. Viikossa pyritään pitämään yksi kasvisruokapäivä sekä yksi keittopäivä. Pitäisikö vielä lisätä yksi kalapäivä listaan?
Kokkaamani ruoat ovat yleensä suhteellisen terveellisiä: luomua ja paljon kasviksia mutta ainahan sitä voi yrittää vieläkin parempaan suoritukseen ;)

3. Tämän myötä pitäisi pudota ne reilut 5 kg mitä loppuvuodesta on keskivartalolle kertynyt.

Siinäpä sitä elämänparannusta kerrakseen!

Kiitos kaikille ystävilleni erittäin elämän- ja rakkaudentäyteisestä vuodesta! Näitä lisää!


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

ps. Uudenvuodenmekkona oli päällä H&M hapsumekko...tai Carrie Bradshaw-kolttu niinkuin moni juhlissa sanoi :D

2 kommenttia:

  1. Vautsi mikä mekko, näytät superkauniilta! <3

    VastaaPoista
  2. Hih, kiitos <3 Tuo mekkonen kyllä lähti myyntiin valitettavasti...helman materiaali oli vähän ikävää ja jäi joka paikkaan kiinni :(

    VastaaPoista