lauantai 31. joulukuuta 2011

Koirauimala

Huh, hengissä ollaan!
Aikamoinen joulunaika on takana ja kiirettä on pitänyt. Varmasti ollut vuoden kiireisin aika vaikka joulun pitäisi olla rauhoittumisen aikaa :D
Ensin tosiaan viikko Kanarialla (josta tulee kuvaoksennus kuhan kerkiän) ja sen jälkeen suoraan jouluaaton viettoon ja joulupäivästä sitten aamusta starttasimme Skodan kohti Pohjanmaata Pekan sukulaisten ja perheen luokse. Palasimme täyden autolastillisen kanssa takaisin kotiin tiistaina ja loppuviikon olinkin heti duunissa. Huh eli menoa on riittänyt!
Palailen joulutohinoihin ja lähinnä ihaniin lahjoihin, joita sain vähän myöhemmin mutta laitetaan ensin vähän tuoreempaa materiaalia eilisillalta. Käytiin nimittäin testaamassa viime viikolla Helsinkiin avattu koirauimala!
Mukana oli omat koirat Tero ja Roi, sekä ystäväni Tiinan pikkuinen Boris. Eli chihuahua-jengillä mentiin!
Paikka oli todella siisti ja hieno: jokaisella koiralle oli oma pikkuruinen "pukukoppi", josta löytyi pieni penkki omistajille, naulakko ja fööni tai isompi koirakuivain. Tassujen pesun jälkeen koirille sovitettiin pienet kelluntaliivit (chihuille suosittelen ottamaan omat liivit mukaan, jos mahdollista. Pienin koko XXS oli silti hieman liian iso n.2kg Roille) ja sen jälkeen uimaopettaja ottikin koiran kerrallaan altaaseen.
Toisella puolella seinän takana oli muutaman Espanjanvesikoira uimassa itsenäisesti omistajien kanssa ja nauttivat silminnähden kun pääsivät hakemaan vesileluja keskellä talvea :)
Noh, eipä nuo chihut nyt niin hommasta innostuneet, mutta luulisin, että kyllä me uudestaankin mennään vielä joku kerta! Koko lysti (30min allasvaraus+uimaopettaja) maksoi 30euroa, joka jaettiin sitten puoliksi. Mielestäni ihan ok hinta.
Paikan omistaja oli erittäin mukava nainen ja kertoikin mielellään miten tärkeää hänelle on vedenlaatu. Omistaja mittaa veden klooripitoisuuden 3 kertaa päivässä, ettei se vahingossakaan nouse liian korkeaksi ja ärsytä herkkien koirien turkkeja. Ainakaan meillä ei tänää ole huomattu mitään rapsuttelua vaikka Tero onkin todella herkkanahkainen otus.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Edit. tässäpä vielä videolla Roin ja Boriksen uimalenkki...valitettavasti photobucket teki HD-videosta vähän pikselimössöä :(

4 kommenttia:

  1. No kauheeta!!! ei ne yhtään tykänny! voi pikku-miestä.Ens kerralla mä haluun mukaan t:Julia

    VastaaPoista
  2. Ne ei vielä tiedä kuinka paljon tykkäävät uimisesta ;)

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloisia kun ne uiskentelee! :D Ihan loistavaa, että löysit mut täältä. Niin vähän tulee päiviteltyä kuulumisia vanhojen kavereiden kanssa nykyisin :( Pitäis kyllä tosiaan nähdä ja jutella ihan kunnolla!

    VastaaPoista
  4. Nykyään tuntuu,että enemmän tulee luettua kavereiden kuulumisia blogeista kuin ihan IRL mutta meneehän se näinkin :D

    VastaaPoista