maanantai 5. joulukuuta 2011

Joulutunnelmia

Tänään satoi Helsinkiin ensilumi (ja suli samantien) ja tuli hetkeksi joulufiilis. Kaivoin joulukoristeet esiin ja hankin vähän uusiakin. Onhan meillä uusi kotikin , joten uudet koristeetkin :) Aikaisempina vuosina olen ollut täysin muovikuusia vastaan mutta tänä vuonna se oli ainut mahdollisuus. Lähdetään tosiaan juuri ennen joulua ulkomaille ja palataan vasta aatoksi Suomeen. Ja sen jälkeen matka jatkuukin kohti Pohjanmaata.
Joten oikea kuusi olisi vain varisemassa tyhjässä kämpässä.
Käytiin siis "kaatamassa" kuusi paikallisesta Clasusta. Kuusen koristeet löytyikin jo omasta takaa. Samaisesta puljusta ostin kauniin joulutähden tuohon parvekkeen ikkunalle. Tänään laitettiin partsillekin ulkovalot mutta ne eivät ehtineet enää valokuviin.
Värimaailma on minulle hyvin mieleinen eli valkoinen höystettynä vähän mustalla :) Pekka ja koirat rentoilivat sohvalla ja katselivat mamman joulutohinoita.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tänään lähdetään ystäväpariskunnan kanssa keskustaan juhlimaan itsenäisyyspäivänaattoa johonkin ravintolaan ja huomenna saankin sitten emännöidä pienimuotoisia itsenäisyyspäivänjuhlia :) Kivaa laittaa ruokaa isommalle porukalle ja leipoakin pitkästä aikaa! 
Jos huomenna jää aikaa niin kirjoittelen pikku postauksen lauantain Tallinnan-reissusta !

2 kommenttia:

  1. Ihana kuusi ja tosi hyviä kuvia, siellä on selvästi harjoteltu räpsimistä! :D

    VastaaPoista
  2. Joka päivä pikkuisen opetellaan :D ja kiitos!

    VastaaPoista