maanantai 12. joulukuuta 2011

Vain parasta rakkailleni

Tänään sain viimeisetkin joululahjaostokset tehtyä ja tuntuu, että kaikille löytyi jotakin kivaa ja persoonallista lahjaa :) Oli mukava tajuta, että nyt on jouluvalmistelut paketissa ja enää tarvitsee vain pakata matkalaukut ja lähteä lomanviettoon. Aatonaattona sitten palaamme takaisin Suomeen ja siirrymme suoraan joulun viettoon vanhempieni luokse. 
Otsikko kuitenkin viittaa yhteen ostokseen, jonka vihdoin sain tänään tehtyä. Nimittäin ostin suojalaukun järkkärilleni. Tuntui vähän huonolta ajatukselta lähteä reissuun ilman kunnollista suojalaukkua ja nyt löytyi sitten juuri sopiva. Ostin pinkin Gollan M kokoisen kameralaukun(Anttila 49,50e), jonne mahtuu kamera+objektiivi sekä laturi ja muut johdot. Juuri passelin kokoinen kun tarvitsee kantaa mukana koko settiä.
Vielä olisi hakusessa jokin ratkaisu siihen, että miten kameran suojaan kun en halua ottaa mukaan kameralaukkua vaan pelkästään käsilaukun minne kamera sopii...Jonkinlainen sievä kevyempi ratkaisu siis hakusessa.
Kuva lainattu täältä

ps. muutenkin oli tehokas päivä! Kandi on nyt valmis ja palautettavissa.

2 kommenttia:

  1. Tuohan on nätti, kyllä kelpaa kanniskella mussukkaa mukana! (: Löytyisköhän noita valkoisena, ois meinaan itelläkin käyttöä vastaavalle...

    VastaaPoista
  2. On valkoisenakin :) Mietin pitkään, että kumman ottaisin nimittäin....

    VastaaPoista