lauantai 3. joulukuuta 2011

Soul Kitchen

Tänään juhlittiin kahden ystäväni Joonan ja Juhan jo menneitä synttäreitä ja mentiin isolla porukalla syömään Fleminginkadulla sijaitsevaan Soul kitcheniin. Meitä oli niin iso porukka koolla, että ravintolasta piti tilata erityisestä ryhmämenyystä, joten vaihtoehtoja ei kauhean montaa ollut. Itse otin kasvisversion, joka oli ihan ok. Vähän kyllä petyin annoksessa olleeseen "bliniin", joka ei kyllä ollut bliniä nähnytkään. Mutta ihan hyvänmakuista silti :)

Ruokailun jälkeen lähdettiin melkein koko porukalla vielä istumaan iltaa  Sörkässä sijaitsevaan Lepakkomieheen (ensimmäinen kerta minulle). Normaalisti ei tule tule kauheasti käytyä Kallion yms baareissa mutta mukavaa vaihtelua tuokin :)) Tuleehan siellä tavattua vaikka minkälaista sankaria ja suharia. Huomasin, että tuon järkkärin esiin kaivaminen aiheuttaa ihmisissä kummastusta ja mielenkiintoa ja eräskin suhari halusi, että otan hänestä valokuvan. Siis omalla kamerallani omalle muistikortilleni..hmm...
Muutenkin sain kertoa monelle uteliaalle kaverille kameran hintaa yms käyttötarkoitusta. Eipä nuo järkkärit taida ollakaan vielä kauhean "yleinen" juttu. Monet kummastelivat kameran edullista hintaa. Eipä nuo juurikaan enää mitään maksa. Saman verran kuin laadukkaat pokkaritkin :)

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Synttärisankari numero yksi!
Photobucket
 Synttärisankari numero kaksi!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ja loppuun vielä kuva allekirjoittaneesta ja ihanasta Tiinasta. Viihdyn paremmin kameran takana kuin edessä ja sen kyllä huomaa kuvamäärästä, joita itsestäni löytyi...tasan 4 kappaletta 500:sta :D
Photobucket

Tämä tyttö lähti ajoissa kotiin ja muu porukka lähti vielä jatkamaan Bar Looseen....Nyt nukkumaan ja huomenna heti aamusta nokka kohti Tallinnaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti