keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Paluu arkeen

Palasin eilen illasta takaisin Helsinkiin pikaiselta Vaasan reissulta. Kävin Vaasassa tekemässä kurssiin kuuluvan aloitustentin, joka tämän päiväisen viestin mukaan meni läpi. Eli pääsen jatkamaan tällä ihanaakin ihanammalla kurssilla ensi viikolla ;) Jesh!
Tänään olikin paluu arkeen pitkän joululoman jäljiltä ja oli pakko avata läppäri ihan oikeidenkin hommien takia. Kandin lopullinen palautus opponointeja varten on perjantaina ja olen tänään viimeistellyt pikku juttuja siihen. Vaihtelin muutaman luvun paikkaa ja järjestystä ja hioin tiedekunnan kirjoitusohjeiden mukaan tekstiä. Ei muuten uskoisi kuinka paljon aikaa menee vain ja ainoastaan siihen, että tarkistaa jokaisen rivivälin ja sisennyksen paikan.
Photobucket

Päivästä teimme koirien kanssa lenkin ulos, enkä tajunnut katsoa ikkunasta ennen lähtöä. Ulkona satoi vettä kuin Esterin per...unasta ja koiriahan ei tuollainen sää oikein miellytä.  Raikas päivälenkkimme vaihtui 4,5minuutin lenkkiin läheisen puistikon ympäri. Koirien ilmeet lenkin jälkeen kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa. Meillä ei pidetä sateesta. Harmi että pitkään kaivatut lumet sulivat näin nopeasti pois.
Photobucket

Juuri ja juuri ehdin vielä postittamaan tuon aikaisemmassa postauksessa näkyneen mekon sen uudelle omistajalle, joka huusi sen huutonetistä. Postiin mennessä en muistanut, että ennakkoäänestys on alkanut tänään ja postissa oli älyttömät jonot ulko-ovelle asti! Päätin samalla keikalla käydä itsekin äänestämässä. En ole Helsingissä varsinaisena äänestyspäivänä, joten tulipahan sekin velvollisuus nyt hoidettua :) Muistakaahan käydä kaikki äänestämässä nyt ennakkoon ensi tiistaihin asti tai sitten oikeana vaalipäivänä 22.1 :) 
Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti