sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Heppatyttö

Olen viettänyt suurin piirtein puolet elämästäni hevosten parissa. Yläasteella oli tapana lähteä suoraan koulusta bussilla Sipooseen, missä sijaitsi rakas ja tärkeä tallimme. Ratsastin parhaimpina aikoina 3-5 hevosta päivässä ja onhan minulla ollut ihan ylläpidossakin ihana poni-tyttönen. Jossain vaiheessa vain harrastus väheni ja väheni ja tilalle tuli lukiomenot ja kaverit. Silti hevoset ovat tärkeällä sijalla sydämessäni ja välillä on ihana käydä verestämässä muistoja. En ole ratsastanut n. kolmeen vuoteen ennen eilistä (onneksi ystäväni Kaktu pakotti minut selkään,olin muuten oikeasti jänistää), joten oli todella jännää kiivetä pitkästä aikaa hevosen selkään..
No kiitokset vain Kaktulle kun raahasi minut mukaansa ja erityiskiitos Futuralla kun kiltisti kantoi huonoryhtistä ja hervottomasti jaloilla puristavaa ratsastajaa...Ehkä seuraavan kerran voisi käydä vähän nopeammin kuin kolmen vuoden päästä.
Ihan kiukuttaa ja harmittaa miten taidot voivatkin olla ruosteessa...Argh...
Tutustuin samalla kerralla Kaktun ihanaan mutta ah niin riehakkaaseen koiraan. Kyllä oli muuten pienessä koirassa virtaa jakaa vaikka muillekin! 
Photobucket

Ensin Kaktu verrytteli ja ratsasti pahimmat höyryt pois.
Photobucket
Photobucket

Jonka jälkeen tutiseva Johanna kampesi itsensä selkään! Voi apua noita jalan asentoja ja ryhtiä ja blääh :D No tärkeintä että selässä pysyttiin ja jopa oikeassa askellajissa!

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
 Ratsastamisen jälkeen Futura hoidettiin yöpuulle ja sai se vähän herkkujakin anteeksipyyntönä ;)
Photobucket
Samalla tallilla oli aivan ihastuttava shetlanninponi Noppa! Tuli kaikki ihanat muistot mieleen niiltä ajoilta kun vielä itsekin tuli ratsastettua tuon koko luokan hevosia...(ja siitä ei muuten ole ihan hirveän kauaa!)
Photobucket

Muuten tämä viikonloppu meni aika koiramaisissa puuhissa sillä ystäväni Tiina oli meillä kylässä ja paikalla oli toki rakas kummipoikani chihupoika Boris! Koirilla riitti tohinaa ihan yön pikkutunneille asti. (Josta omistajat eivät niinkään innostuneet) 
Tänään aamusta kävimme taas uittamassa koiria Helsingin koirauimalassa, jossa pidettiin lämminvesipäivä pikkukoirille. Vesi oli lämmitetty +30 asteiseksi, joten kyllä koirien kelpasi siellä polskia!
Kuvat ovat ystäväni Titan kamerasta.



5 kommenttia:

  1. Voitko laittaa noita kuvia mulle sähköpostilla? :) Sun hanskat jäi muuten meille! :(

    VastaaPoista
  2. Noo hanskoista viis :) Lataan noita photobuckettiin niin laitan sulle linkin vaikka facebookiin! :)

    VastaaPoista
  3. Joo se käy hyvin :) Tuon ne hanskat sulle joskus kun nähdään.

    VastaaPoista
  4. Oi, ihanaa että pääsit pitkästä aikaa heppaileen! (: Mullakin haluttais kovasti kokeilla vielä joskus, tosin veikkaan että mun "taidoista" ei olis jäljellä enää sitä vähääkään. Liinan päähän vaan ja menoksi. :D

    VastaaPoista
  5. Liinassa oisin mäkin voinut mennä mutta Kaktu pakotti vaan ratsastamaan :D Oli kyllä niin ihana vaan päästä nuuskimaan hevosten hajua ja kaikkea sitä mikä oli joskus suurin osa elämää :)

    VastaaPoista