perjantai 11. maaliskuuta 2011

Wasa Week

Tämä viikko on mennyt aikalailla näissä merkeissä:

Photobucket

Photobucket

Eli kaksi lempiasiaani! Flunssa ja tenttikirjat! :D Taisin saada TAAS flunssan Helsingin reissulta. Onneksi ei tällä kertaa niin rajuna kuin viime kuussa. Tällä kertaa ei onneksi ollut kuumetta laisinkaan.  Mutta luojalle kiitos nenäsuihkeista! En tiedä miten saisin nukuttua ilman niitä flunssassa. Iskä laittoi kotoota mukaan noita Nessun aloe vera-liinoja ja pakko sanoa, että kyllä niissä vaan eroa oli tavallisiin :D Nenä on noiden jäljiltä jopa pehmoisempi kuin ennen flunssaa..
Mikä siinä muuten on, että nenäliinoja ei tule koskaan ostettua ajoissa kun flunssa iskee? Vasta siinä vaiheessa kun karhea paperi on repinyt limakalvot jo verille tulee mieleen, että jospa sitä ostaisi vähän pehmoisempaa niistämismateriaalia...

Tenttejä on tosiaan tulossa tänä keväänä vielä 6 kappaletta ja tuossa pinossa on vasta kahden tentin kirjat...Alkaa pienen pieni kevätstressi hiipimään mutta toisaalta on ihanaa kun on koko ajan sellainen pieni "paine" päälle. Tulee muutenkin oltua paljon aktiivisempi ja kevät aurinko piristää tietysti sekin :)

Kotona on tullut puuhailtua kaikenlaista: lainasin pari viikkoa sitten Vaasan kaupugin kirjastosta tuollaisen kirjasen missä on erilaisia neulomisohjeita. Olen opetellut neulomaan vasta  nyt puolen vuoden sisään ja pikku hiljaa alkaa jälki olemaan jo ihan siedettävää. Kokeilin ensi kertaa tehdä lapasia (mmm...joo todella järkevää näin kesän kynnyksellä) ja  olenkin saanut toisen lapasen jo lähes valmiiksi! Enää pitäisi neuloa siihen peukalo. Tuntuu ettei nyt ole aikaa mihinkään "omaan" hommaan ja heti on huono omatunto jos tekee jotain muuta kuin kouluhommia...Jospa tänä viikonloppuna saisi lapasetkin valmiiksi!
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Eilinen yö menikin sitten siivotessa :D 
Olen joskus kuullut omituisia kommentteja ,että siivoaminen keskellä yötä on muka outoa.Pöh sanon minä. Mikäpä sen parempi ajankohta onkaan kuin myöhäinen ilta/yö. Ei ole parempaakaan tekemistä...No nyt kiiltää koko kämppä ja on kiva aloittaa viikonloppu! 

Tässä vähän rakkautta meidän kodin tyyliin!
Photobucket

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti