sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Lauantai lystiä

Olipas ihana päivä eilen! Näitä lisää!  Aamupäivällä käytiin Annan ja koiralauman kanssa Vaasan Öjebergetillä nauttimassa ihanasta kelistä! Aurinko paistoi ihan kympillä taivaalta ja oli oikeasti lämmin! Jihuu kevät on siis tulossa! Öjebergetillä on pikkuinen laskettelukeskus ja vuokrauspalvelut mutta me lähdimme etsimään paikan "luontopolkua"...Valitettavasti kyseinen reitti olikin latukäytössä eikä sitten koirien kanssa voitu lähteä sitä kiertämään. Etsimme sitten oman reitin alueen läheltä. Ulkoilu se vaan piristää aina kummasti (ja hyvä seura)..
Huippu ilme kuvassa! Taisi vähän aurinko paistaa silmiin!
Photobucket

Päivästä rentoilin vaan kotona (jotenkin salille lähtö  vain jäi), yläkerran kaveri kävi kahvittelemassakin. Illalla oli vuorossa kovasti odottamani juttu! Lähdettiin nimittäin poikien kanssa Vaasan kaupungin teatteriin katsomaan esitystä nimeltä: Yksi lensi yli käenpesän!
Photobucket
Photobucket

Oli muuten ihanan virkistävä esitys! En ole lukenut kyseistä kirjaa, enkä edes nähnyt kirjaan perustuvaa elokuvaa mutta nyt on ihan pakko tehdä jompikumpi. Oli sen verran hauska ja mielenkiintoinen esitys! 
Vaasan kaupunginteatterin vakionäyttelijät ovat kaikki huipputason näyttelijöitä ja näytelmän lavastus oli mahtava. Hauskoja elementtejä oli keksitty mm. katsojien mukaan ottamisella näytelmään. Se varmasti jakoi mielipiteitä mutta loppujen lopuksi oli itsestänikin aika hauska elementti. Näytelmän väliajalle olimme varanneet etukäteen pöydän ja kulttuurin nautiskeluun sopivia juomia (eli punaviiniä). Kuvia en halunnut ottaa teatterista, tuntui jotenkin että koko illuusio rikkoutuu jos rupee salamavalo räiskymään väliajalla.

Kyseessä oli viimeinen esitys ja lopussa koko yleisö nousi seisoen osoittamaan suosiotaan näyttelijöille! Oli liikuttavaa nähdä näyttelijöiden haikeat kyyneleet :)

Suosittelen ehdottomasti kaikkia Vaasaan eksyviä tutustumaan kaupungin teatterin valikoimaan.

2 kommenttia:

  1. Ai se oli viimenen näytös, voi harmi! Aina mie oon myöhässä! :D Punaviiniväliaika kuulostaa täydelliseltä, pitäis ehdottomasti kuulua jokaiseen teatteri-iltaan.

    VastaaPoista
  2. Joo, viimeinen oli. En itekään tiennyt tätä ennenkuin vasta teatterilla...Onneksi ehdin käydä näkemässä...pitäisi käydä useammin :)
    Väliaika vaan oli aika lyhyt, että jäi pieni tilkka punkkua lasin pohjalle :P

    VastaaPoista