keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Hyvää keskiviikko huomenta!

Jostain syystä tullut nukuttua viime aikoina vähän huonosti ja viime yökin meni pyöriskellessä peiton alla. Heräsin vasta kymmenen maissa ja ulkona oli ihana auringonpaiste. Ei harmittanut väsymys enää yhtään niin paljoa :) Meidän aamu sujui hyvin rennoissa merkeissä.Melkeinpä joka aamu menee samaa rataa. Opiskelijan aamut on yleensä aika nautinnollisia kun ei ole kiire minnekään ja luennotkin alkaa yleensä 10-12 maissa :) Väänsin tänään mun perusaamupalan eli rahka "smoothien". Välillä alkaa pelkä rahka tökkimään niin menee paljon mukavammin alas ihanan makuisena vaahtona.
Laitoin sekaan purkin Ehrmannin rahkaa, purkin mango-bonaa ja loraus maitoa, että tulee juoksevampi rakenne. Sitten vaan blenderiin ja ääntä kohden! Ei tokikaan ole ns. jälkkärin makuinen kun sokeria ei ole nimeksikään mutta menee ihanasti aamu/välipalana :)
Aamurutiineihin kuuluu kuppi teetä tai kahvia ja Pohjalaisen selailua...Toki tietokoneen pitää olla auki taustalla ;)
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mä en ole tokikaan ainut, joka meillä syö aamupalaa ;) 
Photobucket
 Aamuihin kuuluu tietysti koirien kanssa höpsöttelyä sohvalla. Kuusi silmää tuijottaakin aina aamupalaherkuttelua siinä toivossa, että jotain tipahtaisi lattialle :D Yritin ottaa koko laumasta kuvaa mutta tässä näette kuin helppoa se on :DD
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nyt pitää rientää luennoille! Ihanaa pikku-lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti