Kokeilin erään ystävän suosituksesta Maku-lehden Dallaspulla reseptiä .
Vaihdoin tuon vaalean siirapin hunajaan kun ei sattunut olemaan edes tummaa siirappia nyt kuivakaapissa...Mutta todella herkullisia pullia tuli ja maistui vielä seuraavanakin päivänä. Iso pussillinen meni pakastimeen vierasvaraksi.
Pullien täyte kannattaa sekoittaa vasta juuri ennen levittämistä.Voi ja vaniljakastikejauhe ovat yhdessä aikamoisen kovaa tavaraa jos seisovat hetkenkin. Pehmensin lopputäytteen sulatetulla voilla ennenkuin lisäsin kohotuksen jälkeen pullien päälle. Itse en käyttänyt voitelussa kananmunaa tällä kertaa. Tykkään vähän vaaleammasta ulkonäöstä :) Mutta makuasioita!
Tässä juuri uunituoreita pullia:
Tässä vähän tomusokerilla kaunistettuna tältä päivältä ;)
Nyt iltalenkille mars sulattelemaan dallaspullia :))
Hyviä pullia nuo!!
VastaaPoistaJulia
Eiköstä vaan olekin ;)
VastaaPoistaaina kun mä tuun tänne ja näen tän päivittyksen niin mulle jää päähän se laulu: Dallas on pulla, dallaspulla dallaspulla! että kiitti vaan.
VastaaPoistaMä lupaan päivittää tänään niin katoaa dallaspullat alusta :D
VastaaPoista