maanantai 14. maaliskuuta 2011

Off you fly!

Olipas ihana viikon aloitus! Nukuin pitkään ja heräsin vasta ennen kymmentä auringonpaisteeseen :) Koululla käväisin yhdellä luennolla ja lukemassa vähän ensi viikon tenttiin...Koulun jälkeen lähdin käymään keskustassa koska oli muutama asia hoidettavana! Näin nimittäin viime viikolla citymarketin plussatarjouksissa jotain mikä oli aiiiivan pakko käydä kotiuttamassa....Ja toissapäivänä varaamani Pariisin matka ei tietenkään auttanut päätöksen teossa ;) Tämmöinen kaunokainen siis lähti matkaan!
Photobucket
Photobucket
Vielä kun pääsisi täyttämään ja testaamaan käytännössä. Tämä laukku tuli ihan oikeasti tarpeeseen.Nimittäin koirien kanssa kun reissataan Helsinki-Vaasa väliä on todella raskasta kantaa kahta isoa laukkua. Tavarat viikonloppureissua varten olen ennen pakannut salikassiini ja toisella olkapäällä on kulkenut koirien "kevyt"häkki...Häkki on kevyt mutta kolme koiraa painaakin jo sitten yhteensä sen vajaa 7 kiloa...
Tämän kanssa on helpompi liikkua kun voi vetää perässä ja laskea seisomaan omilla jaloillaan...Ja onhan se aika suloinen muutenkin :D

Se toinen hoidettava asia olikin sitten vähän pidemmän tähtäimen juttu...On nimittäin pitänyt viedä Polarin-sykemittari patterien vaihtoon nyt noin 1,5 vuotta :DD Olen käyttänyt tässä välissä semmoista huonoa ja halpaa mallia missä näkyy ainoastaan syke...Tuossa "oikeassa" kun näkyy kaikenlaista muutakin oleellista tietoa...Mutta vihdoin ja viimein sain vietyä sen kellosepälle ja huomenna saan hakea rakkaan kelloni huollosta kotiin!

Shoppailureissun jälkeen käväisin salilla juoksemassa ja tekemässä käsitreeniä, jonka jälkeen tekaisin nopean ja terveellisen illallisen...Valitettavan harvoin tulee yksin kokattua joten ruokailu on monesti jotain tämmöistä "kotipikaruokaa":
Lautasella siis salaattia,tomaattia,kirsikkatomaatteja,pähkinöitä,pestossa paistettua kananrintaa,sipulipaistosta ja raejuustoa...salaatinkastikkeen virtaa tekee neitsyt oliiviöljy ja tumma balsamico :)
Photobucket

Ja nyt kun on syöty terveellisesti illallista voikin laittaa pullataikinan kohoamaan :)) Rupesi tekemään mieli dallaspullia ja juuri sopivasti kaikki ainekset löytyivätkin kaapista! Nam!

Mukavaa viikonalkua kaikille!

1 kommentti:

  1. Oiiiiiiii!
    Mun on PAKKO hakea tuollainen kans.. ehkä sellanen isompikin jopa..

    VastaaPoista