sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

In Action

Laittelin tuossa toissapäivänä kynsiä pitkäääästä aikaa. Mulla on "käänteinen" ongelma kynsien kanssa. Ne nimittäin kasvaa aivan älytöntä tahtia ja on vielä ihan pirun vahvat :DD Eli niitä saa olla koko ajan viilaamassa/leikkaamassa lyhyemmäksi. Ja mä olen superlaiska hoitamaan niitä. Saattaa monta viikkoa mennä risoisissa kynsilakoissa ennenkuin muistan poistaa vanhat jämät. Pari vuotta sitten pidin akryylikynsiä mutta niidenkin hoitoväli (n.4vk) tuntui liian lyhyeltä...Tuntui ettei reilun tunnin kynsihuoltoon muka liikene aikaa neljän viikon välein...
No eniveis, ostin ehkä viidennen ranskalainen manikyyrilakkapaketin kun kaikki aikaisemmat on taas jonnekin mystisesti kadonneet tai kuivuneet. Tällä kertaa kokeilin H&M: settiä, joka maksoi muistaakseni 4,90 euroa, joten ei järin suuri sijoitus! Ensimmäiseksi tosiaan kynnen väristä lakkaa, jonka kuivuttua laitetaan kynsien päihin valkoiset lakat. Itse vedän ne yhdellä vedolla vaakatasossa. Lopuksi päälle päälilakka ,josta tulee kaunis kiilto kynteen. Tämä setti oli hintaansa nähden ihan ok. Melko kauan sai odotella kerrosten välissä, että lakka on varmasti kuiva. Nyt 2 päivää myöhemmin kynnet on edelleen ihan kauniin näköiset, eikä ole kärjistäkään lakat varisseet :)
Käsikuvat on vähän kökkölaatua näemmä mutta noh pointti varmaan välittynee...
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tällä kertaa siis kaunis ja luonnollinen lakkaus kynsissä :) Muuten käsi/kynsihuolto on mulla melko alkeellista. Pirkan Q10 käsirasvaa ja muutaman kerran viikossa kynsinauhavoidetta, joka on muuten penaalin sisällä, että luentojen aikana voi suorittaa näitä elintärkeitä rituaaleja :))

2 kommenttia:

  1. Tuo on muuten ihan hyvä sijoitus tuo H&M:n paketti noin niinku hinta-laatusuhteeltaan! Itsekki vetäsin pitkästä aikaa eilen ranskikset kynsiin, miks joku vartin homma tuntuu aina nii ylitsepääsemättömältä??

    VastaaPoista
  2. Hahaa sanos muuta :D yleensä aikaa löyty vasta siinä vaiheessa kun kaksi viikkoa on tuijotellut vanhoja rumiluslakkoja...

    VastaaPoista