torstai 10. maaliskuuta 2011

Isolla Kirkolla

Päivitellään näin tulevan viikonlopun kunniaksi vähän viime viikonlopusta Helsingissä :) Olen tosiaan kotoisin Helsingistä ja käyn kotona enemmän ja vähemmän. Suurin piirtein 1,5-2kk välein. Kävisin mielelläni useamminkin mutta mutta jokainen varmaan arvaa syyn miksei ole mahdollista...Edestakainen matka vsa-hki-vsa ottaa koirien kanssa melkein 70 euroa :( 
Tällä reissulla olikin ihan mahtava päätarkoitus :)) Espoon Serenassa nimittäin järkättiin taas tänä vuonna Pacifique nimiset bileet. Loistavaa musiikkia, ihanat ystävät, runsaasti mieskomeutta uikkareissa ;) ja mikä parasta: pääsi läträämään kuin pikku lapsi konsanaan. Ymmärrettävästi paikasta ei ole valokuvia. Olisi kameran raahaaminen trooppiseen ilmastoon ollut melko uhkarohkeaa (mikäli siis mielii käyttää jatkossakin) 

Sen verran säälin myös kaikkia lukijoita, etten ottanut kuvia myöskään itsestäni bikineissä :D Löysin kaapin pohjalta pantteri-kuvioiset kolmiobiksut kun tuntui etten halunnut laittaa samoja kuin viime vuoden pacifiquessa...Pantteribiksut olin muuten ostanu 7v sitten....uusiokäyttöä! Muuten biletysasuun kuului iso pallonuttura korkealle niskaan, vähän rannekoruja ja kaiken kruunasi iso valkoinen koristekukka nutturan kylkeen (joka muuten katosi altaaseen) Meikkiä en tosiaan laittanut muuta kuin vedenkestävää ripsaria. Meikkaus siis periaatteella: laita vain sen verran mitä olet valmis katsomaan poskillasi loppuyöstä :))

Yritin katella youtubesta jos olisi tullut jo jotain videoita bileistä mutta ei valitettavasti ollut :(

Viikonloppu oli aika pikainen visiitti. Yleensä yritän ehtiä olla enemmän kuin sen pari päivää mutta tällä kertaa painoi tentit sen verran päälle, ettei ollut mahdollista jäädä pidemmäksi aikaa. Ehdin onneksi treffata muutaman ystävän ja sunnuntai menikin laatuaikaillessa 10v pikkusiskon kanssa. Käytiin kattomassa tennispalatsissa animaatioleffa Gnomeo&Juliet, herkuteltiin pitsahutissa ja leffan jälkeen käytiin vielä luonnontieteellisessä museossa katsomassa uusi "maailman luonto" näyttely. Suosittelen ehdottomasti käymään jos Helsinkiin eksyy :) http://www.luomus.fi/museo/

Mutta nyt Helsingin tuliaisiin!

Ihana äiti oli ostanut rakkaalle tyttärelleen yllärilahjaksi pikkuruisen limen värisen "minivolumemasterin" eli taskukokoisen kreppiraudan! :D Testasin eilen ja tänään rautaa ekoja kertoja ja pakko kyllä kehaista miten hyödyllinen kapistus on kyseessä. Aamulla kun kreppaa vähän juuresta päälihiusten alta ja suihkauttaa vähän lakkaa päälle niin oli vielä klo 22 illalla hiukset mukavan koholla! Laiskalle tukanlaittajalle kuten mulle ihan ehdoton väline!
Photobucket
Photobucket
Samainen kultainen äiti antoi matkaan uudet tyynyliinat mun sohvatyynyjä varten. Olikin kiva vaihtaa pitkästä aikaa uudet päälliset ja tuntui heti keväisemmältä kotona. Muutenkin ollut sellainen sisustusfiilis, että mahdollisimman valkoista ja vaaleaa väriä haluaisin enemmän. Koirien kanssa vähän arka ajatus mutta eipä nuo nyt loppujen lopuksi niin hirveästi sotke :)
(Olipas nätisti heitetty tuo torkkupeitto laidalle)

Photobucket

Photobucket

Taisi lahjaksi saamani viherkasvikin innostua uusista keväisistä tyynyliinoista kun huomasin, että pikkuinen on ruvennut todenteolla kasvamaan. Katsotaan millainen puska tuosta kasvaa mun (hellässä ja huolimattomassa) hoivassa :D
Photobucket

Helsinki-postauksen teemaan sopiikin tämän iltainen iltateekuva! Vaihdoin vihdoin ja viimein aamulehdeksi Helsingin sanomat Pohjalaisen sijaan! Olin jo pitkään miettinyt vaihdosta kun tuntui, ettei pohjalaisessa oikein saa rahalle vastinetta (hesari on suurinpiirtein samanhintainen) ja uutiset keskittyvät vähän liikaa vain Vaasan seudun asioihin :/ No nyt tulee taas hesari kotiin ja onhan siinä vaan niiiiin paljon enemmän asiaa.Tykkään erityisesti politiikka ja kulttuurisivuista ja niitähän hesarissa on!
Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti