maanantai 7. helmikuuta 2011

Tuliaisia Oulusta

Teimme Annan kanssa pienen päiväretken Ouluun. Lähdimme Vaasasta kukonlaulun aikaan (eli opiskelijan klo 8) ja ajoimme hyvässä säässä kohti pohjois-pohjanmaata. Tapasin monta mukavaa ihmistä, joita tulee nähtyä harmittavan harvoin. Kahvittelimme ystäväni Suvin luona isolla porukalla ja muffinssit tekivät kauppansa ;) Eksyin jo hetkeksi Oulun keskustaan ajelemaan kun paluumatkalla nappasin Annan mukaani autoon. Pitääpä tulla joku päivä paremmalla ajalla tutustumaan kaupunkiin.
Emme tokikaan lähteneet kotiin tyhjin käsin, vaan Quimichin-kennelistä lähti mukaan yhteisomistukseen pieni cremen värinen narttu pentu vahvistamaan laumani akkavaltaa ;) 

Pysähdyimme paluumatkalla Kalajoen Hesessä syömässä ja eihän pikkuista nyt voinut yksin jättää kylmään autoon odottamaan... reipas ja rauhallinen salamatkustaja tuli kiltisti takin sisällä ja saattoi vähän maistaa juustohampurilaistakin ;)


Aikamoinen nappisilmä vai mitä? <3
Kotona ensimmäisenä piti tutustua uusiin sisaruksiin ja se meni oikein mukavasti. Ensimmäinen yö meni reippaasti muiden koirien kanssa nukkuessa ja herätys oli vasta klo 8 herätyskellon soidessa. Kiitoksia siis kasvattajalle hyvistä unenlahjoista! ;)

Vähän vielä jännitti illalla uuden veikan vieressä mutta heti  kuvan ottamisen jälkeen alkoikin sellainen chihupaini olohuoneessa, että varmasti kuului myös yläkertaan!
Semmoinen viikonloppu siis meillä. Tänään väsytti hieman aamulla kun piti heti aamusta avata läppäri ja aloittaa rästihommien tekeminen. Kahvia vaan iso kuppi kouraan ja alkoi taas hommat luistamaan...

6 kommenttia:

  1. Voi pikku juustohampparihirmu! <3 Oli lysti reissu, kiitos siitä! ((:

    VastaaPoista
  2. Täytyy lähteä Ouluun, jos sieltä saa noin ihania tuliaisia!!!<3

    VastaaPoista
  3. Hei taas, käyhän nappaamassa minun blogista yksi sulle kuuluva juttu! (;

    VastaaPoista
  4. Annastiina: Kiitos <3

    2407: Eikö olekin? tuota jaksaa katsella monta tuntia päivässä, on niin suloinen pieni tyttö!

    VastaaPoista