perjantai 11. helmikuuta 2011

Pitkä perjantai



Ihana Annastiina lähetti minulle tällaisen!


"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."


Milloin aloitit blogisi?

30.kesäkuuta 201 eli reilu puoli vuotta sitten

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Hyvin sekalaisesti kaikesta mitä elämässäni tapahtuu ja koen tärkeäksi kirjoittaa ylös. Paljon tottakai kirjoittelen koirista, koska ne ovat niin suuri osa elämääni. Pienistä suurista itselleni tärkeistä asioista :)

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?


En tiedä onko tässä varsinaisesti mitään "erikoista" mutta kirjoittelenkin tätä lähinnä itselleni, jotta muistaisin joskus vanhanakin mitä nuoren Johannan elämään on kuulunut :))


Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Olen kirjoitellut blogeja oikeastaan jo monta vuotta mutta huomattavasti pienemmässä mitta kaavassa. Alun blogit käsittelivät lähinnä vain koiria mutta pikku hiljaa huomasin, ettei niistäkään oikein voi joka päivä kirjoitella ;) Tämä blogi alkoi kun hautasin aikaisemman blogini ja päätin aloittaa "puhtaalta pöydältä" :)

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Ehdottomasti kuvien laadun. Haaveissa olisi saada järkkäri millä olisi huomattavasti mukavampaa kuvailla kuin tuolla vanhalla pikku pokkarilla :D




Perjantai-ilta oli omistettu niinkin mukavalle asialle kuin tilin päätös! Teimme Minnan kanssa ainejärjestömme tilin päätöstä, joka jäi kesken eilisillalta. Eilen vielä jaksoimme laittaa vähän tilinpäätösruokaa (quasadilloja) mutta tänään päätimme tehdä homman mahdollisimman nopeasti loppuun! Ihana Minna piristi päivääni tuomalla kimpun keltaisia tulppaaneja! Tuntui vähän kuin olisi huijannut kevättä tulemaan aikaisemmin!

Saimme tilintarkastuksen valmiiksi puoli yhdeksän maissa illalla (aaah) ja suuntasimme ystäväni Annan luokse myöhäisille pullakahveille! Otin mukaan nartut riekkumaan Annan Neposen kanssa.  Anna oli leiponut ihania vaniljapullia, joita taisin "maistaa" peräti neljä kappaletta ;) Otin mukaan pullia pakkaseen, jos vaikka ensi maanantaina sulattaisi pöydän lisukkeeksi! Anna otti ihanan kuvan mukana olleesta Roista, joka matkusti lempipaikassaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti