perjantai 25. helmikuuta 2011

Torniossa töttöröö

Lähdettiin pennun kanssa keskiviikkona kohti Torniota ystäväni Annan luokse! Matka taittui ensin juna-bussilla Vaasasta Seinäjoelle, jossa hypättiin junaan, jonka kyydissä päästiinkin suoraan Kemiin. Matka kesti 5,5h ja lähestulkoon aikataulussa oltiin! Hyvä VR!
Kemissä oli vastassa Anna ja Annan hellu Miika, joka ajoi meidät Tornioon. Ensimmäinen Tornio-päivä vietettiin enimmäkseen herkutellessa ja kävimme syömässä huippu herkullisessa Golden flowerissa! Ruoka oli niin herkullista, etten itse aterioinnista ehtinyt kuvaa nappaamaan ja jälkiruokakin ehti mennä jo parempiin suihin. Onneksi Annan jälkkäristä ehdittiin napata sentään kuva! Ja oli muuten namnamnamia :P
Photobucket
Photobucket
Tornio tutustuminen jatkoi pikaisella Haaparannan reissulla, jonne täytyy lähteä käymään vielä uudemmankin kerran kun kerran niin lähellä ollaan. Paikallisesta Hund och Jakt -koirantarvikeliikkeestä ostin edulliseen hintaan Pipsalle uuden Hurtta merkkisen talvitakin. Nyt on kaikilla piskeillä oma lämmin takki.

Ilta jatkui kahvien merkeissä ja latten kylkeen ostin ylimakeat marengit. Juuri ja juuri tuon pikkuriikkisen herkun sai syötyä, sen verran makiata oli :D

Photobucket
Photobucket
Kävimme sukulaisissa myöhemmin torstai-iltana ja kyläilyhän on tunnetusti rankkaa puuhaa, joten pitihän se vielä käydä paikallisella snägärillä hakemassa iltaherkut ;) Nenna kurkki auton ikkunasta ja toiveikkaasti odotteli, jos mahdollisesti Meerin grilliltä saisi koirankokoisia burgereita.

Photobucket
Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti