torstai 3. helmikuuta 2011

Pesupäivä!

Meillä oli tänään koirien kanssa yhdistetty siivous- ja pesupäivä! Koirat eivät välitä kummastakaan mutta molemmat on pakko välillä tehdä ;) Sitä ennen käytiin pitkällä lenkillä ulkona. Koko päivän pyrytti lunta ja oli jostain syystä pakko lähteä sinne lenkkeilemään. Oltiin mainion näköisiä kun tultiin aivan litimärkinä takaisin kotiin. Itsellä oli meikit aivan levinneet ja ulkovaatteet sai laittaa suosiolla kylppäriin kuivuvaan..Ei aivan vaikuta vielä, että kevät olisi tulossa :D
Noh kun oltiin lumisateesta kuivuttu niin tosiaan pesupäivä koitti chihuahuoille! Tälläisiä ilmeitä tänään:

Koulun jälkeen oven takana odotti pikkuruinen ja odotettu paketti! Aloitettiin Annan kanssa helmikuun kestävä ostolakko ja sen takia tämä tammikuussa tilattu paketti lämmitti erityisesti mieltä ;) Paketin päällä vielä luki "lady Johanna Koskela" Arvolleni oikein sopiva titteli ;) Tilasin tosiaan LilyLolosta 3 mineraaliluomiväriä kun olin kuullut niistä niin paljon hyvää. Nyt sitten testaillaan lunastiko tuotteet lupauksensa! Väreinä oli mokka,kerma ja vaalean vihreä.

Iltapalaksi piti  hieman herkutella märän talvipäivän kunniaksi ja kaupasta lähti maitolitran kylkiäisenä muutama Vaasan runebergintorttu...namsnams! Minulla on muuten ystävältäni saatu super hyvä ruunari-ohje...Pitääkin tehdä itse muutama torttu kuhan kiireiltäni ehdin...Viikonlopun reissua varten olen luvannut leipoa muutaman pinkin cupcaken! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti