lauantai 5. helmikuuta 2011

Tarpeellista ja herkullista!

Tänään oli aamulla mukava herätä pienen ihmisen ääneen :" Huomenta, on aamu!" kuului ihan 10cm päästä kun hoidokkini heräsi klo 9. Aamulastenohjelmat päälle, lapselle suuhun voileipä ja jogurtti. Kahvi tippumaan ja reipas päivä alkoi!


Lapsukainen lähti kotiin puolenpäivän jälkeen ja minä lähdin ostoksille...Taisin hieman poiketa shoppailulakon säännöistä mutta oli pakko tehdä hieman hankintoja koirille. Ostin piskeille uuden kevythäkin, jossa on paremmin tilaa, sekä lisää lohiöljyä turkkia varten. Noh pakko myöntää, että mukaan tarttui myös alessa oleva vesikuppi ;) mutta kun se oli niin edullinen ja kätevä ja jonkinmoinen klassikkokin vielä...saahan tämän anteeksi? (ja okei myönnetään, ei se missään alessa ollut mutta edullinen jokatapauksessa)



Illalla leivoin hieman huomista reissua varten tuliaisiksi muffinseja...vähän samanmoisia kuin Annan ja Sannin synttäreille viime viikonloppuna mutta vielä parannellulla versiolla ;) Tämän näköisiä niistä taas tuli! Toivottavasti maistuu huomenna Oulun ystäville! Sisällä siis vadelmatäytteisiä muffinsseja ja päällä on tuorejuusto-kerma-vaniljakastike-mansikkakuorrute ja vähän koristeita. :D



Tämä viikonloppu jatkuu rauhallisissa merkeissä, nimittäin johtamisen työn kimpussa ja jos sitä vaikka saunankin jaksaisi lämmittää.Huomenna aikainen herätys ja toivottavasti oikein kiva päivä tulossa ;)

3 kommenttia:

  1. Hhei! Eksyin Annan blogista tänne ja ihan pakko kysyä, kuinka teet tuon muffinssien kuorrutteen? Okei tuossa lukee nuo aineet, mutta kuinkahan paljon mitäkin :D Nimittäin nuo on niiiin hienoja!

    Terkuin Anna, joka ihasteli muffinsseja toisen Annan synttäreillä reilu viikko sitte : >

    VastaaPoista
  2. Hih,mä tein kuorrutteen ihan fiilispohjalta, joten en osaa ihan tarkkoja määriä antaa :DD

    Mutta jotain suunnilleen näin:
    14 muffinssiin

    4dl vispikermaa
    0,5dl mansikkatomusokeria
    200g maustamatonta tuorejuustoa
    2 rkl vanhanajanvanilja-kastikejauhetta(voi korvata vaniljasokerillakin)
    punaista elintarvikeväriä

    Vatkaa kermat,johon on sekoitettu sokerit. Tuorejuusto pitää sekoittaa pehmeäksi ja sen jälkeen lisätä sekaan.
    Lopuksi vaan pursotin perus-tyllalla reunoilta keskelle ja koristelin :)

    VastaaPoista
  3. Nämä oli kyllä niin hyviä! Kuolen kateuteen kun en itse saanut yhtä maukkaita aikaiseksi :D ...vielä minä yritän joskus, löysin jo ihania palloin koristeltuja vuokiakin!

    VastaaPoista