sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Haaparannan alennushaukka

Lauantai päivä meni ihanan auringon siivittämänä shoppailessa! Pitkästä aikaa oli aurinkoinen, että leuto sää! Lähdettiin Annan kanssa rajan yli Haaparannan puolelle tutustumaan Ruotsin tarjontaan.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Käytiin koko "ostoskatu" lävitte ja pistäydyttiin mm. Iittalan liikkeessä, jossa vierähtikin tovi kun kaksi astiafriikkiä ihasteli ja hiplaili edullisia astioita. Olisi tullut ostettu varmasti enemmänkin tuliaisia jos rahatilanne sallisi eikä tarvisi junalla matkustaa. Varsinkin kakkoslaadun tuotteet kiinnostivat. Piti oikein etsimällä etsiä, että mitä "vikaa" tuotteissa muka oli. :D
Tuliaisiksi kotiin lähti Taikametsä-sarjan kaksi teekuppia ja pieni paketti saman sarjan servettejä!



 Samalla ostoskadulla käväistiin paikallisessa eläinkaupassa. Ihme kyllä ei mitään tarttunut matkaan vaikka tarjonta olikin todella hyvä. Ostoksien kohokohta oli tietysti jättimäinen karkkikauppa Candyworld, jossa pyörin kuin pikkulapsi kaikkien herkkujen keskellä! Kaupassa oli tulla sokerihöperyys ja kasasinkin ison kasan karkkia matkaan mutta loppumetreillä kassalle veinkin vain ison säkillisen irtokarkkia ja suklaata.
Photobucket
Paluumatkalla takaisin Tornioon piti (tietysti) käydä taas Ikeassa lihapullilla :DD Mukaan nappasin vain koiranruokia varten ison lasipurnukan ja koirille pienen rottapehmon.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti