perjantai 3. helmikuuta 2012

Pakkaspäivänasu

Mekkotyttö katsoi aamulla lämpömittaria ja tuumasi, että nyt ei kyllä enää pärjää pelkissä sukkahousuissa...Hetken kun kaivelin vaatekaappeja löysin viime vuoden lämpimimmät löydöt! Ylipolvensukat!
Nuo lämpimät sukat kun vetää sukkahousujen päälle, ei pitkän takin alla enää palele.
Ajattelin kuvailla tuon viime viikolla ostamani mekon henkarissa mutta otinpas ihan päivän kuvan samalla. Löysin nimittäin loistavan kuvausassistentin Vaasan-kodistani! Nimittäin kukkaruukun. Järkkäri upposi mukavasti sen multaan ja pysyi vielä pystyssäkin koko 2min kuvaussession. Jee, ehkä jatkossa tulee enemmänkin näitä "päivän asuja" :D (älkää kysykö, että miksi kuvattava ei osannut istua suorassa)
Uusi mekko on tosiaan Mangosta (n.39e) löydetty ja erään ystäväni mukaan "lehmänlypsymekko" mutta mikäs paljasjalkaisella stadilaisella on lehmiä lypsäessä ;)
Nuo ylipolvensukat taitaa olla ostettu viime vuonna Vero Modasta.
Nyt viime hetken tenttiinluvut ja sen jälkeen matka jatkuukin ah niin tutussa pendolinossa kohti Helsingin-kotia. Illalla on ohjelmassa mm.treffit oman hellun kanssa ja uunituoreen Vuosaari-elokuvan katsastus!
Photobucket

5 kommenttia:

  1. Ihku on mekko, et sitten laita tuota navettaan päälle Karungissa tai lehmät nauraa! Mullekki vois olla tarpeen tuommonen kuvausassistentti, tosin meidän asunnossa ei oo yhtään niin valoisaa kohtaa että saisin ne kuvat oikeasti otettua sisällä. :D

    VastaaPoista
  2. Juuri tuossa ajattelinkin lähteä navetassa käymään :D Mistä arvasit! Tuohon olkkarin paistoi niin mukavasti aurinko, että oli melkein velvollisuus kuvata siinä itsensä. Ja vielä kun assistentti oli suostuvaisella tuulella niin mikäs siinä.

    VastaaPoista
  3. millainen oli Vuosaari? Haluaisin katsomaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuosaari oli ehdottomasti katsomisen arvoinen :) Aika karu ja inhorealistinen mutta sitähän se elämä on. Itse jäin ainakin miettimään monia leffan juttuja näin jälkikäteen.

      Poista