tiistai 14. helmikuuta 2012

Neljännesvuosisata

Niin se vuosi taas vierähti ja mittarissa vuosi lisää :) Synttäripäivä alkoi monilla monilla tekstareilla ja onnitteluilla! Kiitos niistä kaikille, mukavaa, että vielä tässäkin iässä ihmiset jaksavat onnitella <3 Pakko myöntää, että oli hieman haikeaa viettää synttäreitään "yksin" mutta onneksi päivä oli toiminnan täyteinen. Kandiseminaareja ja tällä kertaa myös oman kandin esittely. Hyvinhän tuo meni ja palautekin oli suurimmaksi osaksi oikein positiivista. Kyllä pitää myöntää, että kerrankin sai olla vähän ylpeä itsestään kun ohjaaja kehui työtäni erinomaiseksi! Saa tuonkin asian siirtää historiaan ja jatkaa seuraavaa projektia :)

Myöhemmin illasta kylään tuli Pekan vanhemmat ja kaveripuolta edusti Anna ja Miika. Vaasan kodin keittiön varustetason niukkuuden takia jäi leipomukset vain yhteen ja tein pitkästä aikaa amerikkalaista juustokakkua. Se tosiaan on tuollainen uunissa hitaasti paistuva kakku ja makukin on hyvin erilainen kuin "tavallisessa" hyydykekakussa :) Tähänkin tarvitsin vähän Annan apua kun eilen huomasin, että kaikki irtopohjavuoat on viety Helsinkiin...Ne kaikki neljä...
Normaalisti olisin tehnyt kakun hieman pienemmällä vuoalla, jolloin kakusta tulee hieman korkeampi mutta makuhan on yhtä hyvä näinkin ;)
Juustokakun päälle tuli vähän koristeeksi kinuskikastiketta ja vadelmia. Kastikkeena  yksinkertaisesti soseutettuja vadelmia, vettä ja sokeria.
Photobucket

Pekan äiti toi tullessaan suloisia ystävänpäivän-leivoksia!
Photobucket
 Ja tietysti lahjojakin tuotiin mukana! Tuntuu aina yhtä vaikealta ottaa lahjoja vastaan mutta ihanahan se on, että joku haluaa muistaa <3 Ja hyvinhän nämä rakkaat vieraat tunsivat makuni ja tarpeeni. 

Pentikin kaunis uunivuoka, joka käy myös vaikka salaattikulhoksi. Sopii hienosti Teeman astioihini Helsingin-kodissa! Mukana tuli luonnonvalkoiset salaattiottimet! Jotka meiltä itseasiassa puuttuikin Helsingistä!
Photobucket

Toisen turhake on toisen aarre! Eli maitovispilä! Tälläinen kahvikissa osaa todellakin arvostaa tätä pikkuista laitetta, jonka hankinta on ollut mielessä jo pitkään :) Tällä saa aivan erilaisen vaahdon kahviin kuin käsin vispaamalla. Jokainen latte-hirmu ymmärtää varmasti :D
Photobucket
Photobucket

Kiva päivä takana ja huomenna pääsenkin taas junailemaan koirien kanssa kohti Helsingin-kotia! Nyt voi sanoa, että on sitä odotettukin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti