keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Lahjalista

Ensinnäkin. Ostin itselleni joululahjaksi tuon edellisessä postauksessa näkyvän Canonin. Ja onhan se ihana, ihana ja ihana. Alku vaan ei lähtenyt niin ihanasti käyntiin kun huomasin maanantaina kotona, että kaupan myyjä oli myynyt minulle väärän muistikortin. Aivan liian isokokoisen tuohon pieneen ja siroon järkkäriini. Noh pikku juttu joo(tavallaan) mutta arvatkaas kuinka paljon harmitti kun ei päässyt testaamaan heti uutta kameraa :( Tokihan sillä voi räpsiä kuvia ilman korttiakin ja ne näkyvät näytöllä mutta katoavat sen sileän tien.
Voin kertoa, että kyyneleet eivät olleet kaukana kun harmitti niin vietävästi. Kuvitelkaa pikkulapsi, joka näkee pitkään haaveilemansa lelun ja  sitä saa vain katsoa mutta ei koskea! :D
Pekka oli jo lähdössä Ruoholahteen vaihtamaan korttia kun oli katsellut hetken väpättävää alahuultani mutta päätin, että olen iso tyttö ja jaksan odottaa huomiseen, että pääsen raivoamaan myyjälle vaihtamaan muistikortin oikeaan.
Eilen tosiaan kävin vaihtamassa uuden kortin (enkä raivonnut yhtään) ja pääsin kokeilemaan kameraa ihan tosi toimissa :)
MUTTA turha luulo, että olisin ladannut koneelle vielä yhtäkään kuvaa. Oishan tossa toki kuvia esimerkiksi eilisestä Picnikin uuniperuna-annoksesta ja meidän orkideoista (ja "jokunen" kuva koirista ja Pekasta) mutta jääkööt ne odottamaan parempaa aikaa.
Oikeasti tänään piti kirjoittaa aiheesta "lahjalista". Kaikki blogit on pullollaan enemmän ja vähemmän huonoja postauksia, joista saa "vinkkejä" joululahjoja varten:

a) suurin osa "vinkeistä" vaatisi n.7000e kuukausitulot: "Osta isällesi uusi Ipad 2 ja poikaystävällesi tuore Iphone 4s" hmmm...
b) loput vinkeistä on muuten vaan todella "yllätyksellisiä": "Osta äidille pehmeät pörrösukat ja iskälle vihreitä kuulia"

(Tuo viimeinen vinkki: "vihreät kuulat" oli improvisoitu, mutta todennäköisesti ainut toteuttamiskelpoinen)

Näitä huonoja ja huonompia vinkkejä pitkään lukeneena päätin tehdä itse paremman listan. Nimittäin listan mitä MINÄ haluaisin lahjaksi :)) Tätä listaa saa hyödyntää myös jatkossa muiden juhlien merkeissä.

Kaikki listan kuvat on napattu Finnish desing shopin sivuilta, koska kaikki lahjalistan lahjat ovat jotain kotiin ja sisustukseen liittyvää :) Lahjalistan idea tulikin alunperin sieltä, koska selaillessani sivuja huomasin, että sinne voi laatia esimerkiksi häitä varten lahjalistan. Lahjalistalta ihmiset käyvät ostamassa haluttuja tavaroita ja tavaran alla oleva lukumäärä muuttuu. Tyyliin: "Toivottu : 1 kpl ,Saatu: 1kpl"
Lista on tehty häitä varten mutta mikä estää käyttämästä sitä muihin vaatimattomiin toiveisiin esimerkiksi syntymäpäiviä varten :) (ps.Täytän 25v helmikuussa)

Ensimmäisenä City Sundayn lehtiteline valkoisena.

Tässä vastaavia mustana (näkyy paremmin) 
Flower Pot vp1 valaisin
Sarpanevan valurautapata 
Steltonin litran termari, valkoinen tottakai!
Sagaformin yrttiruukku
Iittalan Essence maljoja (ainut oikea lasi shampanjalle!)

Charles Eamesin keinutuoli <3 (päätin että tämän ostan vaikka itse viimeistään kun alkaa tulla jälkikasvua)

Ja listahan "I want, I NEED" tavaroista jatkuu ja jatkuu loputtomiin...tässä nyt muutama päällimmäinen haave :)


Edit. Muokkaan tuon yläpalkin kun jaksan/ehdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti