tiistai 15. marraskuuta 2011

Karvakamut ja muita turinoita

Tällä viikolla on meillä ollut kylässä kaksi karvakaveria noiden omien touhottajien lisäksi. Kaverit lähtivät reilun viikon reissuun Maltalle ja me saimme kunnian hoitaa pikkuisia loman ajan. Toinen karvaisista kavereista olikin hyvin tuttu kaveri. Minun luotani alunperin heille muuttanut Pipsa-neiti :)
Kuvasaldoa on tullut viime aikoina todella  yhtään vähän mistään koska ainut kamerani on Vaasassa ja siitä on akku loppu ja kuvanlaatu ihan ahterista. Katselin juuri Vaasassa käydessäni cittarissa tarjousta, jossa oli molemmat Nikon d3100 ja Canon e1100d alle 400euroa... Tarttisin laadukkaan kameran ihan harrastelijakäyttöön ettei sen tarvitsisi olla mikään superlaatuinen mutta toisaalta taas...ärsyttää sekin jos ensimmäisen kuukauden jälkeen tulee halu ostaakin parempi putki jne...
Kameroista enemmän tietävät voisikin kertoa, että mikä olisi paras ratkaisu? Ostaa tuollainen halpa runko ja siihen sitten myöhemmin mahdollisesti laadukkaampi putki vai laadukkaampi runko samantien ja ja??
Noh ei tästä tosiaan mitään Canon vr. Nikon taistelua tule...Ostan sen kummalta saa halvemmalla paremman ;)
Mutta olisi tässä vähän muitakin rahareikiä ja ehkä tärkeämpiäkin sellaisia...Läppärini irtisanoutui yhteistyöstä noin kuukausi sitten ja tarkoituksena olisi hankkia tilalle Mac book pro tai air. Tällä hetkellä kirjoittelen Pekan kotikoneella ja eikä tässäkään mitään vikaa ole mutta kun haluaa haluaa haluaa mäkin!!
Semmoista tällä kertaa...voisi taas jatkaa kandin kirjoittelua...Kandi on ihan hyvällä mallilla ja sivumäärältään ja tekstiltään ns.valmis mutta sitä loppuhiomista vaan on edelleen aika paljon...ja mielenkiintoa hyvin vähän.

Loppuun laitan kuvan ihanista karvatassuistani, joille tuli tänään postissa maailman suloisimmat Jussi-neuleet postissa. Ihana "anoppini" oli kutonut koirille lämpimät villapaidat ja täytyy sanoa, että kelien puolesta paidat tulivat juuri päivälleen oikeaan aikaan!
Snapbucket,Original,Frame: Grunge White,Vignette: Small White

Ps. Meillä oli eilen puolvuotisseukkapäivä (joojoo ei ketään kiinnosta) mutta ihana helluni toi minulle lahjaksi lahjakortin Helsinki day spahan! On se ihana <3
Photobucket

Haha olisittepa nähneet minkälaisen muokkauksen tein tuosta tylsänä iltapäivänä ja lähetin Pekalle... :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti