keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Suomen kaunein työpaikka

Nyt voin sanoa olevani hyvin onnellinen sillä kesätyöpaikka varmistui tänään. Itse työnantaja on toki sama vanha tuttu mutta kohteeksi varmistui juurikin se toivomani! Tämän tytön kesä siis kuluu Suomen kauneimmassa kaupunginosassa Helsingin skattalla eli Katajanokalla!
En osaa edes sanoin kuvailla sitä fiilistä kun aamulla kello 8 kävelee ensin Aleksanterinkatua, sitten kauppatorin laitaa töihin, lokit kirkuu taivaalla, kädessä on Roberts coffeesta haettu aamulatte ja aurinko jo lämmittää. Jos joku luki muutama päivä sitten facebookin statukseni missä luki jotain "rakastuin taas tänä aamuna" niin se viittasi juuri aamuiseen työmatkaani. Rakastuin taas kerran Helsinkiin ja erityisesti tuohon upeaan merelliseen kaupunginosaan! Silloin oli vielä poutainen ja lämmin aamu. Ei vaan voinut kuin olla super onnellinen :)
Tuo on muutenkin ihana työpaikka: työkaverit on kaikki samalla aaltopituudella, työ on mukavan verkkaista,lounastauot saa istua vaikka kauppatorilla kahvilla ja asiakkaatkin on perin fiksua porukkaa :)

Nyt on muutenkin niin paljon ihanaa tulossa ja kesä(loma)suunnitelmatkin alkavat hahmottua. Mulla on Suomein kaunein työpaikka ja elämä on aikas ihanaa muutenkin <3


Kuvat lainattu täältä

3 kommenttia:

  1. Mäkin niiiin viihtyisin noissa maisemissa. Kyllä mussa joku suurkaupunkilainen asustaa, kun saan monesti Helsingissä just noi samat fiilikset.

    VastaaPoista
  2. Nyt sitä osaa itsekin enemmän arvostaa kun käy Helsingissä niin harvoin. Täällä kun pysyvästi asui vielä niin ei herättänyt mitään tämän laatuisia fiiliksiä :) Onhan tämä Suomen ihanin kesäkaupunki...talvet on hyvä viettää Vaasassa ;)

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia! ihana helsinki! mä tuun sun luo kesällä kylään kadehtimaan sun kaupunkia..

    VastaaPoista