maanantai 18. huhtikuuta 2011

PikkuOmppu

Vihdoin ja viimein minäkin siirryin omppuaikaan! Kotiin saapui ihana ja odotettu iphone :) Enkä muuten vaihtaisi enää pois mistään hinnasta..sen verran ahkeraan on tullut näppäiltyä tässä viime päivinä! Aivan ihana kapistus ja käyttöliittymäkin helposti omaksuttavissa. Netin käyttö sujuu kuin tanssi. Saa nähdä jos joskus jaksaisi blogata vaikka tien päältäkin :P Sen verran ahkeraan oon muutenkin jaksanut viime aikoina kirjoitella..Ainoana "huonona" puolena on se, että valokuvia tulee otettua paaljon enemmän kuin ennen mutta kuvat on kaikki visusti tallessa iphonessa :D En ole vielä opetellut synkronoinnin ihmeellistä maailmaa...Iphone on tosiaan vanhempaa mallia eli kolmonen...ja kun tuosta aika jättää niin varmasti tulee vuodenvaihteessa ilmestyvä vitonen seuraajaksi!
Shoppailin Ebaysta uudelle murulleni hienon viimeisimpiin ostoksiini mätsäävän takakuoren+suojakalvoja (eikai vaan hot pink??) ja pienen pinkin pussukan missä pikkuista säilyttää sitten laukun pohjalla...
Niistä sitten oikeita kuvia kuhan kotiutuvat loppuviikosta...
Ihan varmasti tulee ostettua enemmänkin noita vaihtosuojakuoria :D Katselinkin jo muutaman ällösöpönblingblingkuoren valmiiksi...Puhelinhan on sitten aito asuste kun väriä voi muuttaa fiiliksen mukaan!

Muuten tämä viikko menee  taas Helsingissä töiden merkeissä ja pääsiäistä vietellen. Todennäköisesti pääsiäinen menee yksin kotona koirien kanssa kun muu porukka lähtee mökille mutta onpahan sitten enemmän aikaa treffailla kavereita :)



5 kommenttia:

  1. Whii, mäkin siirrän itseni tähän samaan aikaan, erona ainoastaan että vähän isomman mööpelin muodossa, jolla varmasti tulee bloggailtua postaus jos toinenkin :) Katsotaan sitten pitääkö heti tilin tyhjennyttyä alkaa säästämään rahaa muihin omppuihin.

    VastaaPoista
  2. Onneksi olkoon! :-) Mun puhelin on tosiaan 1,5 vuotta vanha eikä siinä ole ollut mittään vikkaa ja pois en vaihtais!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos onnitteluista! Perheen kasvaminen on aina yhtä hienoa! Muuten ihan hyvä mutta muruseni lähteekin sitten huomenna jo huoltoon :DD Toivottavasti palaa heti takaisin ehjempänä jotta yhteinen taipaleemme saa jatkua...

    VastaaPoista
  4. Hää päätti sammua sopimattomissa paikoissa, sopimattomaan aikaan :/

    VastaaPoista