maanantai 29. lokakuuta 2012

Remontin lähtölaukaus

Ruokapöytäongelma tuli ratkaistua kertaheitolla kun bongasin käytettynä netistä Askon twist-ruokapöydän!
Pituutta pöydälle nyt tuli se 200cm, joten nähtäväksi jää miten uudet ruokapöydän tuolit tulevat mahtumaan, Aluksi ostamme vain neljä Kartellin tuolia, jotta voimme vähän testailla miten kuusi tuolia sopisi rintarinnan.


Remontti on alkanut nyt täydellä teholla ja olen ottanut valokuvia vähän joka vaiheesta! Lisäilen niitä tännekin kuhan pääsen takaisin Helsinkiin Vaasasta. Istun nimittäin juuri Vaasan menevässä junassa ja tarkoituksena on yrittää unohtaa remontti hetkeksi ja paneutua muutamaksi päiväksi pelkästään kouluhommiin :)
Saa nähdä miten onnistuu. On nimittäin sen verran ajatuksissa tällä hetkellä kaikki materiaalivalinnat yms.

Tällä hetkellä ollaan siinä vaiheessa, että vanha keittiö on irroitettu kokonaan, tulevan vaatehuoneen seinä on kaadettu, sauna on esipesty käsittelyä varten, pihalle on laitettu aidantolpat kiinni (meinasi tulla vähän kiire kun yhtäkkiä meni sää pakkasella ja lunta alkoi tulemaan...olisi ollut aika haastavaa iskeä tolppia routamaahan :D )
Jotain pientä voi jo paljastaa uusistakin materiaaleista. Ollaan nimittäin tilattu uusi lattia!
Päätimme tilata laminaatin erikoisparketti.fi nimiseltä sivustolta, joka on Novafloorin oma suoramyyntiverkkokauppa. Hinnat olivat selvästi edullisemmat kuin saman laminaatin ostaminen rautakaupoista jälleenmyyjiltä ja tilaaminen oli erittäin helppoa. Ensin tilasin muutaman näytepalan laminaateista, jotka tulivat seuraavana päivänä postiluukusta. Ja saman tien laitoimmekin tilauksen tulemaan ja toimitusajaksi kotiinkuljetuksella luvattiin 1-3 päivää! Erittäin toimivaa :) Juuri äsken Itellasta soitettiin ja tilaus onkin jo tänään tulossa. Joten 2 arkipäivää meni kokonaisuudessaan!
Mitä sitten tilasimme?
Parador Basic mallistosta mattapintaisen erittäin vaalean ja lämpimän patinoidun tammilaminaatin! Huh mikä sanahirviö! :D Laminaatti on upean leveää ja siinä on viistereuna, joka saa sen näyttämään hiukkasen oikealta    lautalattialta ;)

Mutta kuvia tosiaan loppuviikosta ja toivon mukaan silloin on hankittuna jo uusi keittiö ja laminaattikin löytänyt osoitteeseen!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä remonttiin:)!! Upea lattia teille tulossa ja samoin ruokaryhmä. Pienenä vinkkinä niin kannattaa tehdä kaikki kerralla valmiiksi. Nimittäin kun kerran myöntyy siihen siihen että tuo pikkujuttu tehdään sitten joskus ajan kanssa valmiiksi niin on suuri vaara että se jää tekemättä loppujen lopuksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sitä tarvitaan!! :) Olet aivan oikeassa tuon kesken jäämisen kanssa. Meillä on onneksi mahdollisuus remontoida rauhassa uutta kämppää ja muuttaa vasta sitten sisään kun KAIKKI on valmista :D Noh saattaa jäädä toki haaveeksi mutta kyllä kaikki isoimmat hommat pitää olla hoidettuna ennen muuttoa...varsinkin kun ehditään asua ehkä 2 viikkoa ennenkuin lähdetäänkin jo reissuun kolmeksi viikoksi ;)

      Poista