torstai 9. kesäkuuta 2011

Työyö-yötyö

Oon tässä muutaman viikon nyt tehnyt keskiviikkoöisin vähän lisäduunia eräässä Helsingin kuppilassa. Tällainen uusi aluevaltaus ihmiselle, joka tottunut tekemään ma-pe 8-16 vuoroa , on saanut huomaamaan erikoisia asioita itsessään.
Esimerkiksi syöminen on vaativaa puuhaa öisin.Ihan sama mitä syö (minun tapauksessani suklaapatukoita tai juustohampurilaisia) niin närästää. Ihan sama mitä juo (minun tapauksessani light red bullia ja maitokahvia) niin närästää.
Aamulla kun menee kotiin nukkumaan klo 3:30 on järkyttävän huono olo ja NÄRÄSTÄÄ.Aamulla kun herää klo 6:00 on järkyttävän huono olo ja NÄRÄSTÄÄ.Tarviiko vielä toistaa? Joka helvetin asia vaan NÄRÄSTÄÄ.
Ja siis nyt puhun fyysisestä närästämisestä. Henkisesti mua närästää noin triljoona asiaa.
Ja homma jatkuu...Kun pääsen töihin klo 8:00 ja haen aamupalaa..niin yllätys suuri! rupee närästämään!
Googlettelin tuossa tätä asiaa ja monet ohjeistivatkin olla syömättä MITÄÄN koko yönä...hmmm...Koska aineenvaihdunta on niin minimaalinen siihen aikaan vuorokautta.Kokeillaan siis sitä ensi viikolla.'

Toinen jännä juttu on, miten elimistö muuten on reagoinut uudenlaiseen valvomiseen ja siitä johtuvaan väsymykseen. Nimittäin koko naama KUKKII. Siis finnejä täynnä koko etusivu.Pitää varmaan tätäkin googletella,että onko yötyöläisille jotain yökurkkunaamioita tms


Muita mielenkiintoisia havaintoja  tältä aamulta yötyön ja 2,5h yöunien jälkeen:

1.Kaisaniemen putken romanit EIVÄT soita Pendulumia hanureillaan.Sulla on ipodit korvilla.
2. Myös väsyneenä on itse painettava leimauslaitetta,kukaan ei tee sitä puolestasi vaikka toljotat 2min laitetta hämmennyksen vallassa.
3. Keskiviikon jälkeen tulee torstai, ei tiistai. Älä lähetä mailia, jossa lukee "hyvää tiistaiaamua" torstaina.
4.Hitto kun muuten NÄRÄSTÄÄ.Eiku sen mää taisinkin jo sanoa.


Hyvää TORSTAITA siis kaikille.

ps.Huomenna tulee pikkuinen palkka! En olekaan enää köyhä kuin kirkonrotta! 


3 kommenttia: