perjantai 23. heinäkuuta 2010

Too much memories

Päivityksiä ei ole tullut pitkään aikaan, koska olen pelännyt avata kameran muistikortin. Viime viikonloppuna otetuissa kuvissa on tällä hetkellä niin suuri tunnelataus,etten aikaisemmin vaan kyennyt niitä katsomaan. Viikonloppu oli kaunis mutta ehkä yksi elämäni surullisimmasta.Menetin yhden karvaisista ystävistäni traagisella tavalla.

Torstaina tapahtuneen jälkeen lähdin mökillemme Mikkeliin lepäämään. Meikit jätin kotiin ja vaatetuksena toimi valkoiset minishortsi ja valkoinen tunika. Meikin virkaa toimitti aurinkolasit. Pääasiallisena asuna toimi kuitenkin bikinit. Kävimme Mikkelissä myös katsomassa kesäteatteria. "Lampaansyöjät" oli samannimiseen klassikkoon perustuva näytelmä ja toimi ihan mukavasti kesäteatteriympäristössä.
Kova hinku olisi päästä näkemään Vaasan kesäteatteria.Siellähän pyörii ylioppilasteatteri Rampin (johon itsekin kuulun) esitys Leevi and the Leavingsin kappaleisiin perustuva "Teuvo-maanteiden kuningas". Saapi nähdä jääkö aikaa tänä kesänä käydä se katsastamassa!


Tästä huomaa kuinka rauhassa mökillä saa olla.Kuva otettu veneestä ja koko mökki jää puiden taakse. Oikealla vähän pilkistää varasto ja vasemmalla leikkimökki.

Lassi toimi kapteenina ja minä perämiehenä


Pikkuinen hauki saatiin virvelillä








Muutama pokkari tuli luettua aurinkotuolissa. Kata Kärkkäisen "Jumalasta seuraava" oli todella mieleeni. Loistava kuvaus narsismista ja sen uhreista. Yhtäkkiä tunnistin itsekin eläneeni samankaltaisessa tilanteessa muinoin. Todella hyvä kirja ja ahmin sen muutamassa tunnissa. Ei ollut kuitenkaan liian synkkä tai raskas kirja, joten meni hyvin kesäpäivän lukemisesta. Suosittelen! Toinen pokkari on vielä vähän kesken..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti