perjantai 2. heinäkuuta 2010

Pure Love

Eilinen koirapuistoilu meni oikein mukavasti. Kuvasaldo vaan jäi melko vähäiseksi. Yritäpä saada maan tasossa vilistävistä pikkuisista yhtäkään kunnon kuvaa. Heti kun kamera olisi laukaisuvalmiina niin kohde on jo kadonnut horinsonttiin :)
Huomenna saankin jo varmasti enemmän kuvia, kun lähdetään toisen koiran kanssa kohti Porin kansainvälistä koiranäyttelyä. Tarkoituksena olisi käydä tutustumassa yyterin hiekkarantaan sen jälkeen ja ajaa illalla vasta takaisin Helsinkiin. Sitä ennen voinkin hieman esitellä nämä kotona sohvaa valloittavat karvanaamat:

Pai (Snowsett Pumpkin Pie s.2009)
Pai on kolmas koirani ja näistä sankareista kaikista pienin. Painaakin vain 1,6kg. Rodultaan se on pitkäkarvainen chihuahua. Pain kanssa käydään näyttelyissä ja muuten sitten vaan löhöillään yhdessä sohvalla. On muuten melko mainio koira tämä pikku kaveri luonteeltaan. Rakastaa ihmisiä ja pussailee mielellään :)

Tero (Chaparro Quick Step s.2008)
Tero on toinen koirani ja lauman ainoa uros. Tero taas on lyhytkarvainen chihuahua. Teron mukana hurahdin tähän valloittavaan rotuun totaalisesti eikä siitä näytä olevan mitään parannuskeinoa.Tero on valloittanut erityisesti monen miehen sydämen ja muutama tuttu pariskunta onkin sairastunut chihukuumeeseen tämän herran myötä niin pahasti, että molemmille on tulossa oma pikkuinen pomo talouteen. Teron kanssa harvemmin näyttelyissä käydään mutta ei siinä ole mitään "vikaa" ettei voitaisi käydä useammin. Hieman huono syömään on tämä muru (oisipa myös allekirjoittanut).

Fiona (Kiantime´s after the kiss s.2007)
Tämä maailman hellyyttävin ja ihana luonteisin kultainennoutaja on ihka ensimmäinen oma koirani. Tätä nykyä Fiona asustelee Helsingissä exäni kanssa mutta välillä sulostuttaa myös minun päiviäni Helsingissä vieraillessani. Se tunne, joka rinnassa oli kun tapasin ensimmäistä kertaa tämän karvanaaman ei ole kadonnut minnekään. Puhdasta rakkautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti