keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Badly hooked

Pitipä tulla tännekin tunnustamaan missä päin nettimaailmaa on tullut viime aikoina aikaa vietettyä.
Olen ihan täysin koukuttunut käyttämään Pinterestiä! Pinteresthän on virtuaalinen "ilmoitustaulu", jonne kerätään itseään inspiroivia kuvia ympäri internettiä. Sivuilta saa suoraan lisättyä chromeen lisäosan, jolla kuvien keräily on vain yhden klikkauksen päässä. Ohjelma osaa itse laittaa tarvittavat lähdeviitteet kuvien mukaan, joten kuvien lainailu on täysin laillista puuhaa :)
Pinterestin sivuilla voi luoda erilaisia teemakansioita, joihin kuvia keräillään ja samalla pystyy seuraamaan itseään kiinnostavien ihmisten kansioita. Helppoa ja kätevää. Mutta varoitus: erittäin koukuttavaa.
Itse olen tuntikausia selaillut muiden kansioita ja hieman aloitellut omiakin.

Pinttailu on erityisen kätevää, jos suunnittelee esim. häitä tai remonttia, koska sinne on helppo koota kaikki ideat yhteen. Tällä hetkellä Pinterestiin tarvitsee kutsun, joltain toiselta käyttäjältä mutta kutsun saa kyllä päivässä myös sivujen kautta. Minua voi seurailla siellä tästä linkistä

Mitä sieltä sitten löytyy? Albumistani "My Style" löytyy mm. tämä ihanuus Zarasta, joka on koristanut vaatehuonettani nyt viikon verran <3 


2 kommenttia:

  1. Kävin kurkkaas ja mielettömiä ideoita sulla jo kasassa:) Voin kuvitella vaan et koukkuun jää. Kauniita kuvia katselee mielellään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan kamalan koukuttavaa :D Mutta niin ihanaa haaveilua <3

      Poista